fbpx

Linnea fremfører sin hyllest til Morgan Sulele

Radio Rjukan6. februar 20208min
Med låter som «Bare Min», «Jeg Vil Heller Ha Deg», «Lakenet» og «Høyt Over Oslo» har Morgan Sulele markert seg som låtskriver og artist. Gjennombruddet kom sommeren 2015 da hiten «Bare Min» ble gitt ut. Låten var Spellemann-nominert for «Årets Låt» i 2016, og albumet Morgan Sulele (2016) gikk inn på topp tre på VG Listas albumliste og lå der i over 20 uker. 
 
Samarbeid med blant andre Katastrofe, Staysman & Lazz, Innertier og Tungevaag & Raaban, noe som har ført til ytterligere suksess, og det synes også på strømmetallene som totalt sett er oppe i svimlende 120 millioner strømminger for bæringen. 

Morgan forteller at det har vært en sinnsykt fin opplevelse for ham å være med på «Hver gang vi møtes».

– Jeg tror de eldste i gjengen syntes det var gøy at vi var noen yngre artister der og som kanskje har et annet syn på musikk enn de har selv. Men det var med litt ærefrykt jeg tolket Aslag og Odd sine låter men også de andre sine låter for det er så langt unna der jeg er selv musikalsk, sier Morgan Sulele
 
Nå er han spent på hvordan de andre vil tolke låtene hans. 
 
I 2020 er «Hver gang vi møtes» inne i sin niende sesong, og dèt med en helt spektakulær gjesteliste. I årets utgave er det Aslag Haugen (Hellbillies), Linnea Dale, Chris Holsten, Magnus Clausen (Morgan Sulele), Frida Ånnevik, Tuva Syvertsen (Valkyrien Allstars), og ikke minst Odd Nordstoga som skal hylles og lage god stemning med hverandre. 

Dette blir sunget under Morgan Suleles dag:

  • Aslag – «Høgt over Oslo»
  • Odd – «Barn for alltid»
  • Linnea – «All For Love»
  • Chris – «Bare min»
  • Tuva – «Noora»
  • Frida – «Din sang»
Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia