fbpx

Ny suksess for Bilens Dag

Radio Rjukan28. august 20165min
bilensdag2016-15_d6ae

""Bilens Dag på Rjukan ble avviklet for 18. gang lørdag, og arrangørene RA og Radio Rjukan kan notere seg en ny suksess, i alle fall sett fra bilforhandlernes side. Det var også mye folk i by'n, som koste seg med trubadurfestival, gateliv, veteranbiler og nybiltesting.

Forhandlerne oppummerer at det har vært veldig bra med folk, og mye prøving av bil.
Årets oppmerksomhetsvinnere var nok Ford Focus RS, Renauløt Talisman, Nissan Leaf, Ford Mustang, VW Tiguan og for ikke å nevne Volvos S90.
Men det var mange biler som, ble lagt godt merke til og som var ute på prøvetur stadigvekk.

– Folk på Rjukan har vent seg til å prøve og teste. andre steder opplever vi at folk ikke tør å sette seg inn og kjøre en tur, men vi synes det er stas at folk vil stifte nærmere bekjentskap med både bil og oss, sa en av forhandlerne underveis til Radio Rjukan.
""– Derfor er det viktig for oss å komme hit, selv om vi møter alle konkurrentene som er ute etter å kapre kunder og oppmerksomhet.

Været var flott hele dagen, og da var det klsart at det skuffet mange at bare 29 veteranbiler tok turen på veteranbiltreffet i Storgata. Ifjor var det 47, så det ble noe tynnere i gata enn det folk hadde håpet på.

– Vi må nok igang igjen med å spesialinvitere, og ikke tro at folk automatisk tar med bilen, sier Ole Jon Tveito fra Radio Rjukan.

Trubadurene gjorde solid innsats, og det var lyd i by'n denne lørdagen, både i Storgata og i teltet ved Huset Pub.
Trubadurtoget var en suksess, selv om det kunne ha vært dobbelt så mange med kapasitetsmessig, men mange tok turen med to trubadurer ombord, og fikk omvining i maskinrommene på DF Ammonia og MS Storegut på Mæl.
– En flott tur, og et fint tilskudd til bilens Dag, sa RAs Terje Waskaas somhåper det blir noe lignende neste år.

""Vestfjorddalen Konditori & Spiseri stod for bevertningen for både de fremmøtte veteran- og sportsbileiere og folk i Storgata, mens den nye budsykkelen var i sving med unge Herman Vågsland bak rattet. Han sørget for at bilforhandlerne igjen fikk topp service. 
Han synes det var topp å skiftet ut trillevogn med en skikkelig budsykkel. Det ga jo raskere service.
– Den servicen kan ikke bli bedre, mente forhandlerne.

Nå skal arrangøren RA og Radio Rjukan ha en runde til forhandlerne der de samler tilbakemelding, før neste års arrangement – den siste lørdagen i august blir planlagt til 26. august 2017.
– Det kan hende vi skal prøve å bevege oss ned på torget igjen. Det er litt steming for det blant forhandlerne etter andre årtet her. de synes torget er blitt fint, og de hører at endel av det som står rundt der av benker og blomsterkasser kan flyttes. så vi får se, sier Terje Waskaas, godt fornøyd med avvikingen av årets arrangement.

Se flere bilder i galleriet nedenfor!
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia