fbpx

Flere nye restaurantkonsepter på Gausta

Radio Rjukan14. desember 20213min
gaustablikk_food-and-beverage_mnsrg6-1920x1080

Foruten to nye restaurantkonsepter inne på hotellet, kommer Gaustablikk Fjellresort i vinter til å servere mat i hotellets to barer. Arbeidet med fornyelsen av menyer og gastronomiske konsepter er en del av et langsiktig samarbeid med den prisbelønte kokken Melker Andersson.

Oppdateringen av Gaustablikk i forkant av sesongen 2021/2022 omfatter ikke bare bygningsarbeid og interiør, men også en oppgradering av servicenivå og tilbudet av mat- og drikkeopplevelser.

– Vi har i løpet av 2021 startet et langsiktig samarbeid med den meritterte kokken Melker Andersson for å sikre rett nivå i vår leveranse av mat og drikke til våre gjester, forteller Lars Olemyr, hotelldirektør på Gaustablikk Fjellresort.

Allerede i vinter får Gaustablikk Fjellresort gleden av å ønske gjester velkommen til to nye restauranter. Restaurant Bjørk er restauranten der det tilbys frokost og middag med fokus på klassiske norske råvarer av høy kvalitet med moderne smaker.

Inntil restaurant Bjørk ligger hotellets andre restaurant, Blikk Raw & Grill, som ønsker velkommen til alle gjester som kommer til, eller er på Gausta. Her presenteres en internasjonalt inspirert meny som i globetrotteren Olav Svartdals ånd nysgjerrig henter impulser fra såvel vestover som østover.

– Med Blikk Raw & Grill utnytter vi Gaustablikks grill for både kjøtt og fisk. Samtidig gir vi Gaustablikks vinkjeller et realt løft for å kunne tilby en vinliste i toppklasse for connaisseurer.

– Gaustablikk Fjellresort skal være et sted der alle kjenner seg velkommen, selv om man ikke bor på hotellet. I vinter gjør vi det enklere og mer innbydende å stikke innom for et glass vin eller en matbit, sier Lars Olemyr.

Foruten de to restaurantene kommer nemlig hotellets lobbybar og nye Kirk’s bar til å tilby småretter og enklere retter som fish & chips eller storfeburger.

Det er Gaustablikks tidligere bar og festsal som har blitt bygd om til Kirk’s Bar – en like hyggelig, som stilfull, innredet lounge når det ønskes et glass bobler, en drink før middag, eller cocktails utover kvelden og natten.

– Vi er meget glade og stolte av å kunne ønske våre hotell- og middagsgjester til bords. Vi håper å kunne by på mange gode opplevelser, sier Lars Olemyr, hotelldirektør ved Gaustablikk Fjellresort.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia