fbpx

Åpnet ny Spar-butikk

Radio Rjukan28. april 20166min
spar-rjukan-10_1066

– Vi har gleda oss til å invitere gamle og nye kunder på kake og kaffe fredag, for å se hvordan den nye butikken ser ut og få seg en handel, sier Styrvold.
""– Nå har vi jobba beinhardt hele uka, og gjort om veldig mye, men så blir det en knallfin butikk også, sier Styrvold, som garanterer at kundene blir fornøyde med vareutvalget.

Den nye Sparbrutikken vil også ha åpent lenger enn Meny hadde. Spar Rjukan vil ha åpningstid 8 til 21 på hverdager og til 20 på lørdag.

– Mye er endra på i forhold til den gamle butikken, også når det gjelder vareplasseringer og utvalg. Men vareutvalget er godt kjent, sier Styrvold. Spar er i likhet med Meny en kjede i norges største dagligvaregrossistkjede Norgesgruppen.

– Det er god plass til kjente merkevarer, og butikken som er kjent for sine ferskvarer skal fortsette med fokus på det, sier ​driftsleder i Spar Kristen Odden.
""– Spar har suverende kampanjetilbud og høysortimentsutvalg, så summen blir bra, sier Odden.

– Vi får en mye større frukt og grøntavdeling når man kommer inn i butikken. Det vil bli nye kjølereoler og skap, og f.eks. det meste av frukt og grønt vil bli oppbevart i nye kjøledisker. Bare i den avdelingen blir det hele 15 meter med nye kjøledisker, forteller Glenn Grumheden.

– Mye av innredningen er flyttet og endret mye på forteller Styrvold, som forteller at ferskvaredisken er der den var før.
– Vi har fortsatt alle ferskvaretilbudene vi hadde før, med kjøtt og fisk og ostedisk. Helt ned til delikatessene og karbiser, forteller Styrvold, og henviser til det som var Menys populære karbonader.

""Kjøtt, delikatessedisker, fiskedisk, varmdisk og ost i løsvekt vil bli minst like bra som det er i dag, og tilbudet av økologiske matvarer og mat til allergikere vil bli langt bedre enn idag, forteller Grumheden.

Under ombyggingen shar mer enn 50 i arbeid på høytrykk. RILs håndballgruppe her vært leid inn som sjauere for å pakke ned hele butikken, mens kjedefolk har satt opp nytt inventar, også med hjelp fra håndballgruppa. 

Det blir snorklipping klokka 10, men Spar Rjukan byr på kaffe og kake utover dagen fredag.
Søndag forsvant Meny-skiltene på bygget og torsdag kom de nye Spar-skiltene opp på veggen.

Fakta om Spar:
Spar er Europas største supermarkedskjede og et anerkjent varenavn, noe som også innebærer at besøkende turister i større grad vil kjenne igjen Spar enn de andre norske kjedenavnene. 
Spar har hele 12 200 dagligvarebutikker i 36 land, hovedsaklig i Europa, men også i Sør-Afrika, Australia, Mauritius og Argentina. I Norge er det ca. 280 lokale supermarkeder.

Selskapet ble grunnlagt i 1932 basert på samvirkeprinsippet. Navnet var opprinnelig "de Spar" som er Nederlandsk, der konseptet oppstod. De Spar på nederlandsk betyr gran, og selskapets logo er derfor et grantre. 

Spar-kjeden er NorgesGruppens profilkjede og forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS. Kjeden består av 280 lokale supermarkeder spredt over hele Norge. Spar skal tilby et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt spesielt varer fra lokale leverandører.
 

Linker:
Spars nettside

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia