fbpx

Uavgjort for Rjukan mot Hof

Radio Rjukan16. januar 201633min
handball-rj-hoif2016-3_5fc3

Det startet jevnt i Rjukanhallen, der kampen gikk allerede kl 12, og da uvanlig nok før alle de aldersbestemte kampene.
Muligens var det litt for tidlig for Rjukangutta, for selv om de kom greit igang, klarte de ikke å hekte av Hof i første omgang før det gejnstod fem minutter av første omgang.

""​Rjukan gikk til pause med 11-8, og et femtitalls publikum følte seg ganske sikre på at Rjukan hadde tatt kontroll på kampen mot et bortelag fra Vestfold som var ganske ukjent for Rjukan.
Men i andre omgang begynte spillet og bølge fram og tilbake for Rjukan, som sakte men sikkert begynte å miste grepet på kampen.

Midtveis var Hof oppe på 14-14, Rjukan tok tak igjen, og var unna med tre mål, men personlige feil fra flere av de unge rjukanspillerne gjorde at det ikke ble uttelling i mål.
Dermed tok Hof seg opp på siden av Rjukan, og de siste fem minuttene var det nervepirrende,
Det så ut som om Hof skulle ta alle poenga de siste to minuttene, men Rjukan red stormen av.
Banens beste var Knut Aas, som rett og slet sørget for at det ikke ble tap.
Kampen endte 20-20.