fbpx

Turistradioen igang på Radio Rjukan

Radio Rjukan9. juli 20163min
turistradioskilting-1_8a5a

Sommeren 1989 var første året det var turistradio på Radio Rjukan. Siden er det blitt et sommertegn, sikrere enn sommeren selv. Årets turistsesong ser også ut til å være igang nærmest som i gamle dager, og allerede før St. hans har turistene veltet inn i Vestfjorddalen. Ting tyder på en ny rekordartet turistsesong. Turistkontoret opplyser at de i juni hadde 86% økning i besøket fra året før, som riktignok var etter at torgarbeidene var igang.
Men skiltene for årets turistradio er nå oppe på innfartsveiene.

""Turistradioen presenteres i samarbeid med visitRjukans reiselivspakke, som i år arrangerer konseptetr "Turist i egen by", som allerede er iferd med å få gjenlyd utver prosjektet. Turistradoen vil inneholde info om alt som berører turist-Tinn, og vil gå hele døgnet sommeren igjennom, sammen med den beste sommermusikken, riksnyheter og litt sommerradio.
Nytt ifjor var det at Kyrre Dahl lager fire timers sommerradio, og det gjør han også i år, fra klokka 9 til 11 og 15 til 17, mens turistradioen overtar når det er over hver dag.

Dermed tar Radio Rjukan pause med sine aktueltsendinger fram til midten av august. 
Da kommer ny sendeplan som man kommer tilbake til når der nærmer seg.

Det blir Radiobingo hver onsdag klokka 20 som vanlig sommeren igjennom, og i tillegg kan du fra midten av juli høre A-lista i regi av Mikkel Mogen og Sander Kruse.

""Også Radio Rjukans nettnyheter vil ta ferie, og bare sporadisk bli oppdatert med vesenbtige nyheter underveis. Radio Rjukan er en liten organisasjon, som ikke kan ha folk på arbeidsvakt sommeren igjennom.
God sommer! 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia