fbpx

Nye drivere på Gvepseborg

Radio Rjukan10. mars 20153min
gvepseborgkafeinne_3637

– Etter søknadsrunde hadde vi fem søkere, og gikk videre med de to som utkrystalliserte seg som mest aktuelle. Og tilslutt landet vi på det ungaske driverparet Batai Kuti, forteller styreleder Geir Grumheden til Radio Rjukan.
Styret mente at disse er de rette å satse på. De flyttet til Norge for fire år siden, etter å ha drevet i hotell- og restaurantbransjen i Ungarn. Gvepseborg Kafé og Restaurant er om mulig Rjukan og tinns viktigste spisested for turistene.

– Vi har hatt en drøm om å drive et skikkelig sted i Norge. Og nå får vi muligheten. Det er viktig for oss at det blir lokal mat og lokale råvarer, og det er det også for lite av. Vi savner det her i regionen, og maten skal være en blanding av tradisjonell norsk mat og med litt utenlandske influenser. Vi skal både ha kaffe, vafler og kaker, og gode desserter, og ikke barre drive retaurant, sier Györgyi (36) og Balavs (37) Batai Kuti til Radio Rjukan.

– Vi gleder oss veldig til å komme igang. Dette er en drøm vi har hatt, og vi hadde egentlig tenkt å se på Kinokaféen, men da vi skjønte at Gvepseborg Kafe blie ledig, endte vi opp med å søke der istedet, sier Kuti.

– Jeg har stor tro på dette driverparet, og vi fra Krossobanen skal stå på for at de skal lykkes, sier Grumheden.
Han lover det blir tilbud om gratis retur ned ved kjøp av middag som før, utenom høysesongen, og og at man vil strekke seg som før for å yte service.
– Det skal bare være å bestille om man vil ned seinere enn klokka 20, enten det er klokka 23 eller 01 på natta, og kjøre når det er behov for restauranten, som også vil holde åpent for lukkede selskaper.

25. mai starter det nye driverparet, etter at det nårvæende driverparet stenger 18 .mai. Etter en ukes tid på å rigge seg til i restauranten er de klare med en helt ny meny.
Så er det også snakk om å ferdigstille uteområdet for å gjøre Gvepseborg mer attraktivt.

Tidligere sak om at Hammersten/Sauro gir seg

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia