fbpx

Gjør det umulige mulig

Radio Rjukan21. juni 20165min
rjukan-paa-kartet_a1e5

Tinn ordfører kunne ikke si nei, da han ble spurt om å hive Rjukan med i prosjektet som NORAD skal ha gående som reklamekampanje på at det umulige er mulig å gjøre på verdensbasis. Egentlig hadde NORAD allerede bestemt seg for at det måtte være på rjukan det skjedde!
Rjukan har bevist det mange ganger – og blir bedt om å gjøre det igjen.

Onsdag kveld, fra klokka 16 til 19, blir alle som ka n bedt om å bli med på oppstarten. Ikveld kal man kanskje velge en idé som er passe umulig, bare for å få det gjennomført, med full reklamekampanje rundt.
For godt til å være sant? Nei, egentlig ikke.
Og ikke nok med det – kommunen stiller med mat og drikke, så om du ikke har fått i deg middag, så bør ikke det bekymre deg!
Møt opp med frisk hjerne på Rjukanhuset ikveld kliokka 16, og bli med på turen.
Det som kvalifiserer deg til å møte er at du holder til i Tinn, og brenner for Rjukan!

Det er kommunikasjonsselskapet Gambit som har fått i oppdrag fra NORAD å få laget en tung kampanje som skal fronte ""NORADs utvilklingsarbeid, og som altså har valgt Rjukan, fordi det er stedet i Norge som er det beste eksemelet på et sted der man faktisk gjør det umulige mulig ved å gjennomføre det.

– Jeg ble kontaktet av Kristian Nordheim som håpet at vi i Tinn sa ja til utfordringen i prosjektet, som innebærer å samle en stor gruppe mennesker til en idéhenting i slutten av juni, og som så skal velge et "umulig prosjekt" for så å gjennomføre det, sier Birkeland.
– Det var naturlig å si ja til det, så da setter vi igang, sier Birkeland, som vil ha bred oppslutning fra innbyggere i Tinn på prosjektet, og håper å få samlet så mange som mulig til en kreativ idéhenting like før "fellesferien".

Det er Gambit som skal drive den spennende prosessen framover, og det er snakk om flere etapper med filming underveis, og det hele begynner altså onsdag kveld 29. juni, da vi inviterer til stor dugnad for å finne idéen som skal gjennomføres.

Når idéen så er gjennomført, skal filmopptakene settes sammen til en tung reklamekampanje for NORADs utviklingsarbeid, med temaet å "gjøre det umulige mulig".

Onsdag kveld klokka 16 til 19 innkalles til idéhenting og workshop der alle er velkomne for å sette igang prosjektet, og der idéen skal velges, og kommunen sørger for at du får noe å spise på kjøpet!
– Sett av tida og bli med, oppfordrer ordfører Bjørn Sverre Sæberg Birkeland.

Linker:
NORAD – Dirtektoratet for utviklingssamarbeid
Gambit

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia