fbpx

Gausta Skisenter stengt ut sesongen

Radio Rjukan22. april 20202min
gaustablikk_adc0

Gausta Skisenter ble 13 mars stengt ned av myndighetene ifm utbruddet av Corona. Nå blir det lettet på restriksjonene, som blant annet gjelder hytteforbudet hvor man nå tillater nødvendige reiser til hytta. I den forbindelse har Gausta Skisenter vært i dialog med lokale myndigheter ifm mulighetene til å re åpne skisentret.

Vurderingen er at Gausta skisenter faller inn under det nasjonale forbudet som gjelder for treningssentre, fornøyelsesparker, badeland og andre lignende virksomheter (Covid 19 forskriften, paragraf 14c).

 – Vi har derfor og selvfølgelig innrettet oss etter dette og vil derfor holde Gausta Skisenter stengt ut sesongen, skriver Gausta skisenter i en pressemelding.

 – Vi er lei oss for dette men som hele samfunnet både skal vi og ønsker vi å være en del av den nasjonale dugnaden for å begrense smitte og få en slutt på en pågående Corona situasjonen i samfunnet, skriver Gausta, som fortsetter:

 – Vi vil få takke alle for denne sesongen og ønske alle velkommen tilbake til ny sesong høsten 2020. Vi vil forberede oss godt til neste år og vi vil gjøre alt vi kan for at nettopp den sesongen blir den beste.

Men først skal vi ha en sommer. Og om det går som vi håper vil vi kunne by på et Gausta med alt det som finnes og med fjellet Gaustatoppen i sentrum.

Tusen takk for all forståelse gjennom denne tiden. Lev pent og ta vel vare på dere selv og de dere har rundt dere!

Kilde: Gausta skisenter

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia