fbpx

Fikk du det ikke med deg?

Radio Rjukan4. desember 20153min
gaustabanens-anlegg-foto-visitrjukan_ian-brodie-1_cff0

Saken er oppdatert etter TV-sending!

Oppdrag Gaustatoppen gikk på NRK1 lørdag 28. november.
Da kunne vi se Gaustatoppen og Gaustabanen på TV i beste sendetid. Dette er 3. episode av realityserien «Lenket» på NRK1. 8 deltakere skal løse utfordringer mens de hele tiden er lenket sammen. Klarer de ikke utfordringen må én forlate lenken.
 
I denne episoden er altså oppdraget Gaustatoppen. Her må de først ta seg fram i dyp snø og bratt terreng fra Gaustablikk og bort til Gaustabanens nedre stasjon før utfordringene fortsetter inne i anlegget.
 
– Gaustabanen er perfekt for utfordringer for en gruppe som er lenket sammen, sier daglig leder i Gaustabanen Halvor Haukaas. Her er det trangt og mørkt, mange rom og ganger. Og ikke minst en taubane som de må finne ut av hvordan fungerer, fortsetter Haukaas.
 
Deltakerne skal løse oppgavene på tid. Om de klarer alle utfordringene, får vi se på NRK1 lørdag kl 19:55.
Deretter blir det liggende i NRKs nettspiller
Gå inn på linken å se programmet dersom du ikke fikk det med deg, eller se det på nytt! 

– Vi synes det var veldig spennende å være med på dette konseptet, sier Haukaas.
– Gaustabanen er i en utviklingsfase og ønsker å kunne ta i bruk større del av anlegget inne i fjellet og ikke bare selve banen. Vi ønsker nå å utvikle og teste et opplevelseskonsept som er rettet mot firmamarkedet. Er det noen som ønsker å være med oss på denne utviklingen kan Gaustabanen eller VisitRjukan kontaktes, avslutter Gaustabanens daglig leder.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia