fbpx

Venter James Bond-feber i Tinn

Radio Rjukan28. oktober 20153min
spectre_6eb2

Billettene til fredagens premiere går unna som varmt hvetebrød, og du bør ikke drøye for lenge hvis du skal ha med deg første forestilling av den 24. Bond-filmen i tidenes største og lengstvarende film-franchise.
Det er også forhåndssolgt endel billetter til søndagskveldens forestilling.

Filmen har verdenspremiere i Norge denne helgen, og Rjukan kinos nye sjef forbereder seg både fysisk og psykisk på storinnrykk.
""– Jeg har bestilt rød løper, og håper den rekker hit før fredag. I tillegg blir det nok en og annen overraskelse, for en Bond-film på kino går ikke upåaktet hen, sier Knutsen, som tror at Bond nok en gang vil trekke store grupper kinogjengere til Verdensteatret.
– Jeg har bestilt inn ekstra med varer, og forventer vel at Bond er en like stor suksess som det jeg har hørt filmene er hver gang. Han regner ogsåm ed at gamle-kinosjefen Åge må innfinne seg i salen på premieren.

Billettsalget på www.rjukankino.no har gått unna de siste dagene, men det er fortsatt gode muligheter til å skaffe seg premierebillett til den to iog en halv time lange filmen der det akkurat nå tikker inn fine kritikker fra førpremieren i London.

Mer på internett:
Trailer til James Bond: Spectre på filmweb
Billetter til premieren på James Bond fredag kl 20
Billetter til søndagens forestilling kl 19.30
Rjukan Kinos nettside 
Rjukan Kinos facebookside

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia