fbpx

Trubadrurer + torget = sant

Radio Rjukan31. august 20212min
trubadurfestival

Søndag var et stort team, deriblant en gjeng fra RILs håndballgruppe i gang med å rigge ned teltene fra torget, og midt blant dem en fornøyd men sliten arrangør Roar Elnes.

– Det har vært en stor suksess. Vi har vært helt utsolgt begge dager, og det betyr 200 hver da med koronarestriksjoner. Det var det vi kunne ta inn i teltene, men hadde det ikke vært for det, så kunne vi vært mange flere, sier Elnes.

Fredagens var toppet med Jonas Fjelds trio noe som var et populært gjensyn, og det var sannelig også Trang Fødsel i trio-form.

Begge band stortrivdes på Rjukan også denne gang, og kommer gjerne tilbake til fulle telt på torget. For torget har vært et nytt skritt – og en ny suksess for festivalen.

– Det ble perfekt. Folk sier det samme, at dette var enda bedre. Vi burde hatt to like store telt, men det skal vi få til neste år. Det ble helt perfekt, og den beste trubaduren hittil, mener Elnes, som takker folk for oppslutninga.

– Alle artister har innfridd, og stemningen har vært god hele veien. I tillegg har været vært det beste.

– Betyr det at festivalen nå har funnet sin form, med å innta torget?

– Ja, det vil jeg si. Jeg mener dette var perfekt. Nå var været også perfekt, men uansett syntes jeg dette var en riktig utvikling, og folk har vært veldig fornøyde, og med veteranbiler på resten av torget på lørdag ble det enda bedre. Jeg synes dette borger for gjentagelse, enten det blir oss eller andre, sier Elnes som nå er godt sliten. Sikkert ikke rette tidspunktet å spørre om han er med igjen neste år, etter den 16. festivalen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia