fbpx

Silje Sjøtveit har utgitt bok med inspirasjonstekster

Radio Rjukan6. juli 20173min
silje-sjotveit_7be0

""– I går hentet jeg alle de ferdigtrykte bøkene på trykkeriet i Skien. Stor stas å få boken mellom hendene! Jeg er veldig fornøyd med resultatet og veldig spent på mottakelsen, sier Silje Sjøtveit fra Tinn Austbygd.
Til vanlig er hun en svært aktiv soknediakon i Tinn, men denne boka er et rent privat overskuddsprosjekt, selv om inntektene går til et godt og veldedig formål.

– Dette gjør jeg gjennom eget firma, ikke som diakon, forteller Silje, som er opptatt av at overskuddet av boksalget går i sin helhet til familiearbeid i India, Annamistries.

– Grafisk designer Kristin Person har gjort en fantastisk fin jobb. Hun er fra Rauland, men bor i Haukeli, så denne boka er altså et skikkelig Telemarksprodukt, sier Sjøtveit.

– I dag fikk jeg også ordnet en avtale med Bok og Media. Boka blir derfor etterhvert mulig å kjøpe fra bokogmedia.no sin nettbutikk og den kan kjøpes i Akersgata 47 i Oslo. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe boka direkte fra meg ved å sende meg en mail.

– Torsdag skal jeg på KRIK familieleir på Sagavoll Folkehøgskiole på Gvarv for å holde foredrag til foreldre om familieliv med himmel over. Fredag er det boklanseringsfest her på Sjøtveit gård i Tinn Austbygd. Jeg gleder-gleder-gleder meg, sier Sjøtveit.
– Og så blomstrer peonene akkurat denne uka….Det var faktisk ikke planlagt, sier Sjøtveit, men vi får følelsen av at det ikke er helt tilfeldig likevel…

Linker:
Silje Sjøtveits egen blogg www.sjotveitgard.blogspot.no
www.annaministries.com 

Foto: Jørn Langeland

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia