fbpx

Fornyer naturfagslaboratoriene på Rjukan vgs for millionbeløp

Radio Rjukan6. juli 20173min
rvgs-lab-4_3622

""Selv om det er skoleferie er det mye som foregår for å forberede et nytt skoleår på Rjukan videregående skole, som kan glede seg over høye søkertall for kommende skoleår.

Og de som skal ta realfag, eller som skal starte på utdanningen på den nye Landslinja for Natur og Miljø, og som får bruk for godt utbygde fysikk- og kjemi-laboratorier, kan glede seg.

Landslinja er Telemarks første, og skoleeier Telemark Fylkeskommune satser stort på det som er en fremtidsrettet utdanning for natur- og miljøfag, der naturfagene- naturligvis – kjemi, fysikk og matte – er naturlige ingredienser.

Investeringen er på langt over én million kroner, og det er en sterk satsing på topp moderne utstyr, og med et svært avansert ventilasjonsanlegg, som skal sikre at lokalene er trygge og har god luft.

Nå er det pusset opp en etasjefløy med fem rom på skolen, der det nå installeres utstyr i det som er en kjempesatsing som blir en av den tradisjonsrike skolens mange stoltheter.

""Det skal riktignok være offisiell åpning med gjester i slutten av august, med Radio Rjukan har fått en forhåndstitt idét man bar inn den store tavla i et hovedsalen.

Vaktmester Knut Zeiner, administasjonsleder Jan Skov Våer, vaktmesterassistent Kevin James Shorter og to fra møbelleverandøren Bohus Notodden, der Gisle Moen (t.h.) er i spissen for sin stab.

Naturfagslærer Loiuse Kausmally tittet også innom for å se hvor langt arbeidene er kommet, og hun var svært fornøyd med det hun fikk se.

– Det blir knallbra, sier Kausmally, som forteller at elevene har vært med i tegneprosessen, og at der planlegges offisiell åpning i starten på skoleåret.

Radio Rjukan kommer tilbake med mer når lokalene åpnes offisielt i august.

Se flere bilder i galleriet nedenfor.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia