fbpx

RjukanRock17: Madcon i gave til folket

Radio Rjukan25. mai 20174min
madcon3_photoolavstubberud-side1_a3c2

""Madcon har samlet tidenes største crowd i Tveitoparken, og det håper vi å gjenta med Tinn Energi til hjelp. Alle som én er du velkommen til Tveitoparken fra klokka 12. 
Yr lover strålende sol, og du lover vel å komme?

Gratis for deg
Da spiller alder og billett ingen rolle. Da er det allsang og moves som gjelder, og Tshawe og Yosef gleder seg vil til å gjenoppleve stemningen fra 2010. Vi regner med du hjelper dem! Få ut bestemor og oldefar, og hele familien – ja inviter alle dine slektninger og Tanta til Beate! La oss lage tidenes fest i år, med Madcon som garantister! 

Mad Conference
Madcon ble oppdaget av musikkprodusent David Eriksen, og fikk i andre halvdel av 1990-tallet platekontrakt med Virgin/EMI.  Duoens første singel, «God Forgive Me», ble gitt ut i 2000.
Madcon (opprinnelig «Mad Conference»!) ble først kjent i dette årtusen, da de debuterte med spellemannprisvinnende ”It’s All a Madcon”. Men de var opprinnelig en rap- og dansegruppe på fem allerede i 1992. 

Beggin’
Men som duoen Madcon med Tshawe Baqwa (født 1980) og Yosef Wolde-Mariam (født 1978) kom det store gjennombruddet med singelen ”Beggin” i 2007, en gammel Frankie Valli-klassiker i ny drakt som solgte til seks ganger platina. Oppfølgeralbumet ”So Dark The Con Of Man” solgte til dobbelt platina, og innkasserte to spellemannspriser. Siden har det blitt hele seks av de prisene! 

Glow
Deretter gikk det slag i slag med ”An InCONvenient Truth” og singelen ”Liar”, og enda et par spellemannspriser, før de i 2010 holdt en forrykende opptreden under Eurovision-finalen med låta “Glow” fra Telenor Arena. Mens de danset og sang ble det vist opptak av dans til «Glow» fra byer i en rekke land i Europa. Det ble en verdenshit! Da de fremførte Glow i Tveitoparken var det helt uforglemmelig.

Verdensstjerner
Glow gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa. I 2013 slapp bandet albumet “Icon”. På albumet bidrar internasjonale stjerner som bl.a Kelly Rowland, Snoop Dogg og Rick Ross. Singelen “One life” feat Kelly Rowland gikk multi platinum og har over 16 millioner views på youtube. 

Suksess videre
Madcon fortsetter suksessen, og er aktuelle med singelen “Don´t Stop Loving Me” ft. KDL. Den siste tida har de flere ganger backet opp Marcus & Martinus ved å dukke opp på scenen sammen med dem, og bandet er kjent for å ikke ta seg selv så høytidelig. Men først skal de lage suksess i Tveitoparken! Takk til Tinn Energi som gjør det umulige mulig i år!

Foto: Olav Stubberud

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia