fbpx

RjukanRock17: Går for borteseier i Tveitoparken

Radio Rjukan25. mai 20172min
tiebreaker-side1_54e8

Og ikke nok med det – de kommer fra Rjukans industritvillingby Odda. Nå går de for en real borteseier.

Tie-break/Tiebreak
Bandnavnet Tiebreaker kommer fra idretten. Tie-break er når man må få avgjort et uavgjort oppgjør, som oftest fra et ekstrasett i volleyball, badminton eller tennis, der uavgjort ikke er noe alternativ.
Og bandet går for å dra hjem seieren. At det også er et amerikansk uttrykk for å ødelegge eller klippe et slips passer også greit. Gutta er tross alt mer passe rocka og uformelle i stilen. Her får slipset ryke! 

Odda- Rjukan?
Og at Tiebreaker kommer til å falle i smak er festivalledelsen ikke i tvil om. Umiddelbart da festivalen hørte bandet var det klart; De ville ha Tiebreaker til Rjukan. Alt annet ble glemt en periode. Om det er felles industrirøtter som gjør at rockehjertene fra Odda og Rjukan smeltes sammen, vites ikke, men det er iallefall et godt forslag.

Barndomsvenner
For kvintetten Tiebreaker, som alle er barndomsvenner som har vokst opp i vestlandsbyen ble i media omtalt som Norges beste nye rockeband da de så dagens lys for fem små år siden. Skiva, som er utgitt tidligere som privat pressing, kommer på vinyl, cd og i digital drakt.

Tunge referanser
Musikken er en miks av 70-talls rock hvor referanser som Zeppelin, Wolfmother, Rivals Sons og Purple kastes i potten, og fans av disse vil visstnok ikke bli skuffet over det kommende albumet til Tiebreaker. Bare én ting: Ikke kom med finslipset på konserten. Det er en fare for at noen vil ta tak i det til ære for bandet…

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia