fbpx

Premiere på lenge avventede Glass

Radio Rjukan18. januar 20193min
glass_01_05fa

Forventningsmessig er det nå klart for årets første storfilm på kino. Regissør M. Night Shyamalan ble regnet som Hollywoods mest lovende nye regissør etter kanonsuksessen med Den sjette sansen og påfølgende Unbreakable fra år 2000, der Bruce Willis var empatisk sikkerhetsvakt som etterhvert avslørte superheltevner. Så gikk det nedover film for film, og regissøren ble en stående vits, før overraskelsen var stor med ny suksess med Split i 2016, der James McAvoy imponerte stort i 17 ulike roller i en schizofrent splittet personlighet. 

I Glass bringer Shyamalan sammen fortellingene sine to suksessfilmer Unbreakable og Split i denne helt nye thrilleren Glass. Bruce Willis returnerer fra Unbreakable i rollen som David Dunn, vi møter også igjen Samuel L. Jackson kjent i rollen som Elijah Price og under pseudonymet Mr. Glass. Fra Split returnerer James McAvoy i rollen som Kevin Wendell Crumb og hans mange forstyrrede identiteter. Casey Cooke som er den eneste som har overlevd et møte med Crumb-identiteten The Beast, spilles også denne gangen av Anya Taylor-Joy, så Glass fortsetter direkte der Split sluttet. 

Dunn fortsetter å forfølge Crumbs overmenneskelige identitet The Beast, i en serie av eskalerende møter. I skyggene lurer Price, som framstår som den som står bak, og kanskje sitter på hemmeligheten. Denne kulminasjonen av blockbusters er produsert av Blumhouse Production's Jason Blum og Shyamalan selv, som har pantsatt huset sitt i sin satsing på denne filmen. McAvoy ante ikke at Spilt var en oppfølger til Unbreakable, og Willis ble overrasket over det samme, men samtidig er det kommet fram at Shyamalan ikke har laget den oppfølgeren folk venter seg.

Trailer:

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia