fbpx

James Bond går så det suser

Radio Rjukan7. oktober 20213min
jamesbond

Kinosjef Robert Jenbergsen jubler. Han kan erklære kinoen friskmeldt etter koronapandemien.Det er nemlig første gang på nesten to år at han kunne konstatere at at en kinoforestilling er helt utsolgt.

Sist gang det skjedde var 2. november 2019, da den siste Snekker Andersen og Julenissen ble vist på den store kinodagen.

– Utrolig deilig. Og litt overraskende også. Jeg har blitt så vant til at det ikke kan skje, ler Jenbergsen.

– Selv om vi har solgt mye kinobilletter den siste tida, solgte vi nå så mye billetter at vi gikk tom for brus. Vi måtte opp på Kiwi og låne brus for at det skulle bli en god opplevelse for alle kinogjengerne.

– Jeg må innrømme at vi ikke hadde ventet det rushet vi har fått nå. Det er ikke bare James Bond, men også familiefilmen Jorden rundt på 80 dager. Så deilig å se at folk har funnet tilbake til kino, og ikke er redd for korona lenger, sier kinosjefen.

– Det handler jo om de rette filmene også, og jeg visste jo at Bond er en vinner her i Tinn, men nå rapporterer kinoene i Norge at denne James Bond-filmen har satt åpningsrekord for Bond i Norge og det er jo også gledelig, sier Jenbergsen, som tror dette har både med at pandemien er over, at folk har ventet lenge på den, og at den har tre lange scener spilt inn i Norge.

Film & Kino rapporterer at over 173.000 har sett No Time To Die på kino i Norge på få dager, 153.000 bare i helga. Det er også den beste åpningen på kino i Norge siden pandemien begynte i mars 2020, ja faktisk på to år.

– Jeg har satt opp fire nye forestillinger, så det er bare å komme seg på kino, sier kinosjefen, som lover å ha nok brus, snacks og godis klar til de som skal på kino.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia