fbpx

Inviterer tinndøler på inspirerende fototur til Roma

Radio Rjukan16. mai 20177min
roma_piazzadelpopolo_bb0f

Den 11. til 15. oktober 2017 kan glade fotografer fra Tinn, som ønsker å oppleve Roma gjennom sansene og kameralinsa bli med på tur arrangert av blide damer fra Rjukan.

– Lær deg å fange den gode stemningen med kameraet samtidig som du blir kjent med nye, reiseglade mennesker og magiske Roma. Roma er en by som setter alle sanser i sving, og ikke minst kryr det av fantastiske fotomotiver det er vel verdt å dokumentere med kameraet. Byen er et forførende bekjentskap, fylt av historie, romantisk atmosfære, livlige ""markedsplasser, yrende gateliv og storslått arkitektur. Og romerne selv vet å nyte av alt som er godt. «La Dolce Vita» er bare en armlengde unna. I løpet av turen fokuserer vi på hvordan du tar bilder, og vi hjelper deg til å velge ut motiver som beskriver dine følelser i møtet med Den evige stad, sier Roma-entusiasten Catharina Bugge.

– Du trenger ingen forkunnskaper for å melde deg på kurset. Alt som trengs er at du syns det er gøy å ta bilder med digitalkamera. Det vi legger vekt på er gleden av å fotografere, ikke teknikk.

Catharina Maria Bugge er i Tinn kjent som gründer og bedriftsleder, med historie fra AktivPartner, Bates og også Radio Rjukan, før hun på si etablerte en avdeling av AktivPartner som er plassert i Via Trastevere i Roma. Etter at AktivPartner på Rjukan gikk ned på grunn av manglende oppdrag, har hun drevet avdelingen i Italia.

Men Roma har uansett alltid vært plassert midt i hjertet til Catharina Bugge, helt siden hun ble født, faktisk.
Derfor arrangerer hun også opplevelsesturer til byen i hennes hjerte, og har skreddersydd denne turen med fotoobjekter og opplevelser i Roma. Alle veier fører jo som kjent til Rom.

Nå har hun snekret en tur som er ferdig skreddersydd opplegg.
– Jeg stå for guiding og organisering av turen, og er jo godt kjent i mitt kjære Roma, sier Bugge, som håper at fotoglsde tinndøler hiver seg med.
– Turen arrangeres med 4 overnattinger, og tre fellesmiddager, og deltakerne får også fotoboken “Fotoglede” av Eivind Røhne og Stian Schioldborg med i pakka, forteller Catharina.

Sammen med fotograf Tove Lauluten, nå bosatt i Oslo, inviterer hun til å oppleve byen over alle byer gjennom fotolinsen, og sikkert litt utenom også. I Roma skal Tove gi gode råd og inspirere til å utvikle en sterkere bevissthet rundt det å fotografere.

""– Du trenger ingen forkunnskaper for å melde deg på kurset. Alt som trengs er at du syns det er gøy å ta bilder med digitalkamera. Det vi legger vekt på er gleden av å fotografere, ikke teknikk, forteller tove Lauluten.
Også hun har tjukke slekta i Tinn. Hun er arkitektur-fotograf, og er selv byggfagutdannet.
På hennes nettside www.tovelauluten.no kan du se mer av det hun holder på med.
 
– Hver dag starter vi med en fotoprat med råd, inspirasjon og "dagens tema". Vi holder på frem til lunsj, ca. kl. 14.00, og møtes igjen på ettermiddagen for sammen å gå gjennom bildene vi har tatt, før vi drar i samlet tropp til kveldens restaurant for god mat og hyggelige samtaler, forteller Lauluten.

– Vi legger opp til en gruppe på maks. 20 deltakere og vi skal bo sentralt i Roma. Og det er lagt opp til typiske italienske fristelser også. Med i kurspakken følger det også med pizzabakekurs og tur til en vingård på de vakre åsene like utenfor storbyen, noe som selvfølgelig også vil by på gode fotomotiver, ler Lauluten.

– Spre det gode budskap å ta med deg partner eller venner. Målet er å bli kjent med nye reiseglade mennesker, oppleve magiske Roma og fange den gode stemningen med kameraet.
""Interesserte kan ta kontakt med meg for info og påmelding, enten på mobil eller på mail catharina.bugge@aktivpartner.no.
– Jeg håper vi sees i oktober, avslutter Catharina Bugge, på sitt innbydende vis.

– Velkommen til min andre hjemby!

Linker:
Fotograf Tove Lauluten

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia