fbpx

Første premierefilm etter korona

Radio Rjukan8. juni 20206min
peanutbutterfalcon_f721

Fremad
Disney-Pixars familie-animasjonsfilm Fremad, eller Onward, som den heter på originalspråket får ny forestilling søndag. Fremad er en hjertevarm, rørende og morsom originalhistorie fra Disney Pixar. Regissert av Dan Scanlon og produsert av Kori Rae, teamet bak Monsteruniversitetet. Den hadde kinopremiere 6. mars, og så kom korona. Den tar oss med på en begivenhetsrik og farefull reise gjennom en magisk verden sammen med alvebrødrene Iver og Balder. De to tenåringsbrødrene bor i en forstad til en fantasiverden. En verden ganske lik vår egen, men kun bebodd av alver og andre eventyrlige skapninger som alle med tiden har glemt sine magiske evner. På Ivers 16-års dag får brødrene en felles gave fra faren som gikk bort før Iver ble født; en tryllestav og en formel som kan bringe faren til i live igjen for én dag. For å lykkes i å trylle fram faren igjen, må guttene legge ut på en helt spesiell reise, med uventede farer og magiske øyeblikk.

The Peanut Butter Falcon
Husker du Little Miss Sunshine? Den sjarmerende filmen so ble en verdensseansajon? Nå erde folka bak som er på ferde igjen, med debutregissørene Tyler Nilson, Michael Schwartz i registolene, i en film som vises flere ganger denne uka. The Panut Butter Falcon med Shia LeBeauf i en fremtredende rolle er ellers stjernespeket. Komediedramaet er historien om 22-årige Zak, som har downs syndrom, men som samtidig drømmer om å bli en profesjonell wrestler. Og er villig til å følge drømmen uansett odds. Da ingen har tro på ham velger Zak å rømme hjemmefra for å forfølge drømmen sin. Ved en tilfeldighet treffer han Tyler (Shia LaBeouf), en småkriminell, bitter og sint fyr på flukt fra politiet. Tyler blir Zaks usannsynlige trener og allierte – og den eneste som ser Zak for mer enn handikappet sitt. Sammen prøver de å oppfylle Zaks drømmer. ‘Peanut Butter Falcon’ er en moderne fortolkning av historien om Huckleberry Finn, som rømte for å jakte drømmen som skuespiller. På rollelisten er store navn som Shia LeBeouf, Dakota Johnson og Bruce Dern.

Parasitt
Gjør klar for ønskereprise på Parasitt som stakk av med de fleste store Oscarene.

13 måneder
Mens neste søndag kommer den danske suksessfilmen 13 måneder, eller opprinnelig Ser du månen, Daniel som den heter på Dansk. Filmen som har 8,0 på imdb har vært en stor publikumssuksess i Danmark, og er etter sigende en råspennende historie fra virkeligheten.

Alle utlendinger har lukka gardiner
Før det er det en ny mulighet til å se den nye norske ungdomsfilmen "Alle utlendinger har lukka gardiner". En film om hvor jævlig og vidunderlig det er å være forelsket, samtidig som det også er en historie om vennskap, savn og kjærlighet, om selvstendighet og løsrivelse, og om det å være ungdom i Norge og verden i dag. Filmen som er basert i drabantbymiljø er basert på Maria Navarro Skarangers debutroman ved samme navn. Filmmakerne har bestrebet seg på å lage en film som ungdommen kjenner seg igjen i, og som voksne, ikke minst foreldre må få med seg.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia