fbpx

Blakk med på rockecruise

Radio Rjukan13. august 20235min
blakk-ragatribute-5_9bdf

– Jeg gleder meg noe sinnsykt. Det må jeg innrømme, sier Joakim «Jokke» Landstad. helga 25.-27. august skal bandet hans Blakk, hyllestbandet til Raga Rockers ut på rockecruise sammen med en rekke norske rockeband som synger på norsk.

«Er du klar for en konsertopplevelse utenom det vanlige til sjøs? Sett av helgen 25.–27. august og bli med på RockCruise til København! DFDS slår et slag for norsk rock og inviterer seks norske rockeband om bord for å lage et heidundranes show! Dette kan du ikke gå glipp av!» skriver DFDS i annonser på nettet og på sin nettside.

Det reklameres med konserter begge veier mellom Oslo og København.
«Velkommen til rock om bord – vi gleder oss. Vi er stolte av å presentere norske band på RockCruise – rock på norsk, 25.–27. August. Her er noen av bandene: Black Debbath, Valentourettes, Brød & Cirkus, Retromonster, Statsmenn, Blakk – En hyllest til Raga Rockers».

– Det er en del jeg kjenner som skal på rockecruiset, men foreløpig veit jeg ikke om så mye rjukanfolk, men det hadde jo vært kult!
– Det er jo første gang det er rock på norsk, og det synes jeg er kult. De rockecruisa er blitt ganske populære, og jeg veit jo at Jørn Lande har vært med på et par av dem for noen år siden.

Og Joakim har all grunn til å glede seg, for tributebandet Blakk er mer i vinden enn noensinne. De skal ha konserter i Oslo blant annet på John Dee, og er booket som headlinere på festivalen Gjerdrum Rock.

– Vi fikk forespørselen fra et bookingselskap, og det har tatt av etter at jeg fikk med meg de musikerne jeg har fått med meg nå, sier Joakim.


– Så nå er vi i gang for fullt igjen, men nå er det jo ikke lenger et Rjukan-band, da, bortsett fra meg, ler Joakim, som nå holder til i Drammen.
– Det er jo bare proffe Oslo-folk som er godt kjent i miljøet. Det er en drøm å spille med dem. Det satt som ei kule på første øving, og de er jo veldig proff, sier Joakim.

– Jeg har fått med trommisen til Suicide Bombers og Painkiller, Lyle Starr, som jo har spilt på RjukanRock. Han starta med Raga, så han veit jo hva han driver med.
Og så har vi fått med oss gitaristen til Raga da. Egentlig sa begge ja, men Eivind Staksrud fant ut at det ikke gikk, at han ikke hadde tid med alt det han har engasjert seg i nå. Men han er fast vikar, sier Jokke.
Henning Sandsdalen på bass har vært i Easy Riders og vært med på masse med Mikael Krohn opp igjennom de siste åra, og var med på de siste turnéene med Raga Rockers. Det var et scoop å få med han.

Den andre gitaristen Ørjan Kvalvik er jo helt topp å ha med. Han er godt kjent innafor i musikermiljøet. Han har vært med på det meste fra barnesanger på NRK og til rocka saker som Sonic Eden, der Bjørn Müller.
Han har også fått med et nyt bandemedlem på keyboard, som den første dama i bandet.

– Nå skal vi ha noen intense øvinger, og så skal vi være klare, så det blir stas, og hvis du bestiller billetter raskt er det early bird-priser nå, reklamerer Joakim.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia