fbpx

Ferien på Svadde er over – Vegstengt i 3 uker

Radio Rjukan7. august 20232min
svadde

Den felles sommerferien er over for entreprenørene som jobber på Svadde. Denne mandagen starter man opp igjen, og det innebærer at deler av «Flystripa» på Svadde stenges og graves opp igjen av entreprenøren Brødr. Alseth.

Arbeidene på anleggene til Hima Seafood og Green Mountain startes også opp igjen, men et som får størst konsekvenser for bedriftene og forretningene på Svadde er vegstengningen.

Det er snakk om området rundt krysset som har vært hovedveien ned fra Svaddeveien, forbi Tinn brannstasjon. Det er stengt i alle retninger, noe som innebærer at du må kjøre inn fra Dale hvis du skal besøke nedre del av industriområdet, og kjøre inn ovenfra hvis du skal besøke øvre del.

Asbjørn Alseth skriver på facebookgruppa «Flystripa- Svadda»:
– Som tidligere formidlet gjenopptas arbeidene på Flystripa imorgen tidlig, det innebærer at Flystripa blir stengt for gjennomkjøring ved avkjøring til brannstasjonen. Vedlagte bilde viser situasjonen. Disse arbeidene er forventet å pågå i 2-3 uker. Etter dette får vi en situasjon hvor all trafikk kan gå via Flystripa, ny melding gis innen den tid. Imorgen og Tirsdag er det meldt mye nedbør, og det kan oppstå utfordringer. Skulle situasjonen endre seg som følge av været, vil dette bli godt synlig og godt opplyst fra vår side, opplyser Alseth.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia