fbpx

Årets kinosensasjon blir satt opp på Rjukan Kino likevel

Radio Rjukan26. april 20175min
getout1.size_.custom.crop_.1086x611_c585

""Det er en svært fornøyd kinosjef Endre Solhjem Knutsen som forteller at årets store sensasjon og overraskende kassasukess på kino i USA kommer også på Rjukan Kino. Det er ikke en selvfølge at all film er tilgjengelig for kino i de mindre byene, og den originale grøsseren Get out så ut til å være en av de filmene som ikke kom opp på vår lokale kino.
Men ekstra hendvendelse nå et par uker etter premiere fører til at godbiten kommer opp på kino.

– Det er en gledelig nyhet, for dette er en film som treffer solid i målgruppa som går mest på kino her i Tinn. Vi skal vise Get Out fra 5. mai! forteller Endre Solhjem Knutsen på Rjukan Kino.

Og det er en godbit, som får svært gode tilbakemeldinger. Den ligger på hele 8,1 på imdb.com med hittil 53.000 avgitte stemmer, noe som betyr at filmen ligger inne blant tidenes beste 300 filmer. Det vil si at den er svært godt likt.
På et budsjett på 4,5 millioner dollar har filmen spilt inn over 200 millioner dollar. Det er en 40-gangen i fortjeneste!

– Jeg gleder meg til å vise Get out, for jeg tror den vil bli godt likt og få godt besøk i Tinn. En annerledes grøsser, mener Knutsen.

Get out har altså tatt kritikere og kinopublikum med storm i USA.
Den handler om unge fotografen Chris Washington inviteres hjem til kjærestens familie for en langweekend på landet. Han er bekymret for at de ikke vil like ham fordi han er afroamerikansk, men kjæresten, Rose, beroliger ham med at han har ingenting å frykte.
Vel framme får han snart bange anelser. Innbyggerne i nærområdet er i overkant interesserte i få vite alt om ham, og alle tjenerne på godset oppfører seg som passive, smilende zombieaktige raringer. Er det bare noe Chris innbiller seg, eller foregår det noe skremmende under den rolige, småborgerlige fasaden. 

Trailer: (Saken fortsetter under traileren!)
 

Men før Get out settes opp 5. mai, er det en helt annen blockbuster som inntar Rjukan kino fra onsdag; Guardians of the Galaxy, Volume 2.
Den første var svært populær på kino, og Knutsen er sikker på at toer'n leverer varene. Den viktigste filmen på Rjukan kino denne uka.

Trailer:

Det er også en sjanse igjen til å se Boss Baby (fredag) og Karsten og Petra (søndag), og en siste mulighet til å se Fast & Furious 8 på Rjukan Kino, årets hittilo største kinosuksess går tirsdag klokka 19.

Trailer:

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia