fbpx

Alt for Norge søker Tinn-statister

Radio Rjukan23. april 20155min
alt-for-norge_38c9

TV-serien "Alt for Norge" der etterkommere etter norsk-amerikanere får sjabnsen til å oppleve Norge, får informasjon om sitt opprinnelsesland og kanskje treffe sine slektninger, har vært en kjempesuklsess for TVNorge. Tidligere har det vært deltakere med Tinn-bakgrunn med, noe ting kan tyde på også denne gang.
Tinn var tross alt en av de største utvandringskommunene til Amerika og Canada.

TV-Norge har besluttet at de skal spille inn en episode av "Alt for Norge" i Tinn nå i begynnelsen av mai. Nørmere bestemt tirsdag 5. mai trenger de noen statister. Da skal skal det filmes på Vemork, og de søker fire som skal være tyske soldater. 

– De som ønsker å være med må ta kontakt med Marthe Løvaas i Monster Entertainment, som produserer programserien for TVNorge, opplyser visitRjukan.
Det er Marthe Løvaas som er kontaktperson. Hun treffes også på mail marthe.lovaas@monstermail.no og på mobiltelefon 91 11 53 52.

12 nye norsk-amerikanere er allerede i gang med jakten på sine norske røtter, og rett før helgen satte de for første gang foten på norsk jord.
Se intervjuer med deltakerne i denne videoen!

Det er for femte år på rad at TVNorge drar på tur med tolv sjarmerende og frittalende norsk-amerikanere på jakt etter sin norske slekt. Denne gangen har kanalen, blant annet, fått med seg en utøver i amerikansk undertøysfotball, en pastor, en modell og en marinbiolog som skriver en roman om sexy troll. I forrige uke møttes de på Folkemuseet i Oslo til første innspillingsdag i Norge. Møtet med Norge satte sterke følelser i sving for dem alle.

Les mer om alle deltakerne i karusellen på Alt for Norge-sida!

— Alt for Norge er tuftet på en ekte kjærlighet til Norge, og deltakerne har en genuin motivasjon for å finne ut mer om sine norske røtter. Dette gjør nok programmet mer ekte og hjertevarmt enn mye annet. Dessuten er amerikanerne utrolig lite selvhøytidelige og byr på seg selv, og sånne folk blir man lett glad i, sier programleder Henriette Bruusgaard.

Programmet skal spilles inn over hele Norge, og deltakerne skal konkurrere om hvem som er «norskest». De må gjennom en rekke urnorske utfordringer, og snur i prosessen opp-ned på myter om både nordmenn og amerikanere. Den som står igjen til slutt vinner et møte med sin norske slekt.

Serien er en av TVNorges aller største seersuksesser, og konseptet har blitt solgt videre til flere land.  Programmet har allerede vunnet to Gullruter for beste konkurransedrevet reality, og i lørdagens Gullrute-sending kan det vinne sin tredje i samme kategori. Den nye sesongen spilles inn fra april til juni og sendes høsten 2014.

Linker:
Mer om "Alt for Norges" 5. sesong
"Alt for Norge" på facebook

De som ønsker å være med må ta kontakt med:
Marthe Løvaas i Monster Entertainment 
marthe.lovaas@monstermail.no
Telefon: 91 11 53 52

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia