fbpx

Våren kommer til uka, men først mer snø

Radio Rjukan3. april 20203min
vinterrjukan-20_a7d4

Etter en guffen start på april var det et visst håp om at vinteren skulle slippe taket, men den gang ei. Allerede lørdag kveld kan det igjen komme snø på Rjukan, viser det siste værvarselet fra Yr. 

Det er ikke snakk om store mengder, men trolig kommer det 5 centimeter snø natt til søndag. Det er også mulig at dette glir over til, eller bare kommer som sludd eller regn, men mest sannsynlig blir det hvitt på bakken før det forsvinner igjen!

Temperaturen er ventet å øke betraktelig fra lørdagens maksimumstemperatur på bare 1 plussgrad. Allerede søndag ettermiddag er det ventet 6 plussgrader i Vestfjorddalen og det skal bli enda bedre!

Fra om med søndag formiddag og utover hele resten av 10 dagers-varselet er det ikke en eneste minusgrad å spore på langtidsvarselet fra Yr. På dagtid kommer temperaturen til å ligge på 7 til 8 plussgrader hele neste uke. 

Dessverre er det også meldt om mye gråvær og det kan komme noen få dråper regn mandag. Tirsdagen ser så langt ut til å bli den beste dagen med mye sol, men ikke helt skyfri himmel. 

Det er fortsatt mulig at det blir en del vind og ubehagelige vindkast, men dette roer seg betraktelig ned fra tirsdag. 

Også i fjellet er det nå ventet plussgrader på dagtid og ganske mange fra tirsdag, men det er også meldt om overskyet og litt vind, så været fortjener kanskje ikke stempelet "påskevær".

Husk at værvarselet er mer usikkert jo lenger fram man ser så vi skal helt se bort fra at det er venter lavere temperatur neste helg. 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia