fbpx

Torginfo-plakater endelig på plass

Radio Rjukan9. juli 20154min
torget-skilting2_ced0

– Informasjonstavle om rehabilitering Rjukan Torg har blitt satt opp utenfor VisitRjukan. Her finner man illustrasjoner samt tekst som forklarer hvordan torget til slutt vil se ut, skriver Tinn kommune på sin facebookside
""– Informasjonstavlen skulle vært satt opp ved anleggsstart, men av ulike grunner har det blitt forsinket. Kommunen beklager dette, skriver de.

– Kommunen har forsøkt å få på plass disse skilta ved oppstart av torgprosjektet.Vi har purret og purret flere ganger, og er svært lite fornøyd med at dette har tatt så lang tid. Her er det faktisk skiltleverandøren som har svikta, sier rådmann Rune Lødøen.

En rekke bilder og kommentarer postet på sosiale medier viste at irritashonhen økte i takt med gravearbeidene på torget, og da de kom inn Sam Eydesgate i tillegg og lagde kaos i rushtida i sentrum, var det for mange ganske enkelty nok.
Noen dager nå er hele Sam Eydesgsate gravd opp, og det er i det hele tatt nesten umulig å bevege seg i sentrum inn til Tinn kommune, turistkontor og butikkene som ligger der. I tillegg ble sanda som var lagt ut til søle i regnværet som ble dratt ut i store deler av øvre del av sentrum i regnværet.

Mange på sosiale medier mener nman burde ventet med gravearbeidene til august, til etter at den verste turistbølgen hadde gitt seg, mens andre har begynt å se at dette er sløseri med kommunale kroner.
Andre påpeker at dette blir veldig bra når det står ferdig til 1. desember, og ber folk være positive til at det skjer enm lenge ventet utbedring av torget.
Arbeiedene skjer mens byen er full av turister, men til uka loves det to kjørebaner igjen i Sam Eydesgate.
Ifølge Noco As er arbeidene i rute.
– Det blir to kjørebaner igjen i løpet av neste uke, og regner med  at det blir slutt på lysreguleing i løpet av uka, i hvert fall i denne omgang, sier prosjektleder Lars Håvard Eruksen til RA.
Så blir det ferieavvikling framover, og arbveidet vil da komme igang igjen i begynnelsen av august, da men starter med legging av kantstein på begge sider av Sam Eyesgate.
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia