fbpx

Suksess for Rjukan Matfestival

Radio Rjukan17. juli 20212min
matfestival2021 (2)

Rjukan Matfestival har vært en suksess fra første stund på torsdag. Midt i blinken for et bystentrum som er fullt av turister. Været har vist seg fra sin aller beste side, og etter to dager er det allerede klart at matfestivalen er en kjempesuksess, i hverfall sett fra publikum sin side.

– Det har gått bra, ihverfall idag. Igår var vi stressa. Da var det mye vi følte ikke gikk på skinner, sier Rune Stang i Rjukan Event. Publikum merket lite til det stresset torsdag. Det er nemlig drømmedager på torget, og maten kommer kjapt til bords etter bestilling og betaling via app. Genialt og svært koronavennlig, samt tidsbesparende.
Det er første gang de arrangerer matfestival, Rune Stang og Morten Sørensen, og selv om det er småting å rette på, må man si at grundige forberedelser ar gitt et godt resultat. Stemningen er i sentrum, og det er ulike retter til ulike priser. At det mangler kaffe på menyen har de fått høre.
De første dagene gir verdifull erfaring, og stemmer mener det burde vært slik på torget hele sommeren. Da har du en suksess.
– Jeg har fått mye gode tilbakemeldinger, og idag kan vi roe mer g se at ting går som det skal. Folk virker veldig fornøyde, og det er masse turister i byen. Men det er også hyggelig å møte mye Rjukanfolk her. Dette er gøy, sier Stang.
Godværet fortsetter lørdag og søndag, og lørdag er konserten med Linnea Dale rosinen i pølsa.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia