fbpx

Årets kinosuksess i USA på kino

Radio Rjukan25. juli 20212min
quiet2

Thriller-grøsseren «A Quiet Place» var en surprise-hit på kino i USA i 2018. Komedieskuespiller John Krashinski viste at han hadde en stor regissør i magen med sin regidebut, og filmen ble hyllet med gode kritikker, og fikk en sky av lignende filmer i umiddelbart kjølvann.

Monstre som har sylskarp hørsel ble en hit, og Krashinski ble nødt il å lage en oppfølger. Den skulle vært klar til koronasommeren ifjor, men er siden blitt utsatt i ett år.

Men i mars var den klar, og har inntatt kinotoppen i USA før Fast & Furious nå snart tar den igjen. Og den har brukt litt tid på å få plass på norske kinoer, og deriblant også Rjukan kino, men nå er den endelig klar.

«Silence is Not Enough» er undertittelen på den nye filmen, hvilket ganske riktig antyder at monstrene er blitt enda skumlere. Filmen starter voldsomt dramatisk.

Den lille familien vi husker fra ener’n med den nesten døve datteren Millie har har forsvart seg godt mot skapningene som angriper alt som lager lyd. Familien blir tvunget på flukt ut i det ukjente som venter utenfor hjemmets fire sikre kjellervegger. Der oppdager de at det ikke bare er monstre de må bekymre seg for.

Gjør deg klar for en ny nervepirrende kinoopplevelse. Og husk; ikke lag en eneste lyd!

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia