fbpx

Stor interesse for det nye leilighetsprosjektet i Bjønnlandsveien

Radio Rjukan21. september 20214min
bjønnlansveien2

– Interessen for leilighetsprosjektet i de to blokkene i Bjønnlandsveien som skal totalrenoveres og bygges om til større leiligheter er veldig stor. Byggingen av det første bygget starter om kort tid, opplyser prosjektansvarliog Anfinn Helleberg til Radio Rjukan.
– Vi har 14 som har meldt si  interesse, og det betyr at de åtte første får plass i det bygget som ligger nærmest sentrum. Det er det vi begynner med, sier Helleberg.
det er Rjukan og Tinn Boligbyggelag som står bak boligprosjektet, etter initiativ fra Anne-Lise Haugen som har lang erfaring med å jobbe fram slike rehabiliteringsprosjekter.
– Vi mangler bare noen formelle signaturer nå før vi setter igang, opplyser Helleberg.


Prosjektet med nye leiligheter i Bjønnlandsveien omfatter ombygging av to eksisterende boligblokker fra 1955, beliggende i Bjønnlandsveien 2 og 4. Dette er første trinn og gjelder Bjønnlandsveien 2, som er det vestlige av disse to byggene. Her vil det etableres 9 moderne leiligheter med et bruksareal på 85 m2. Leilighetene er fordelt på 3 etasjer, med 3 leiligheter i hver etasje. Det vil også være kjeller med boder og noe fellesareal.

Leilighetene vil få en tidsriktig og moderne standard. Alle leilighetene vil ha egen veranda. 6 av leilighetene (de midtre og de mot øst) deler felles oppgang med heis. 1. etasje ligger en «halv etasje» opp fra inngangsparti, men heisen vil være operativ fra gateplan/bakkenivå. De 3 leilighetene mot vest har felles oppgang uten heis.

Eiendommen har en meget flott og sentral beliggenhet like øst for Rjukan sentrum, med det meste av byens fasiliteter kun en liten spasertur unna. Allikevel oppleves beliggenheten relativt fredelig og usjenert. Bjønnlandsveien er en liten blindgate uten gjennomgangstrafikk, som ligger et lite stykke opp i lia, nord for Sam Eydes gate. Fra leilighetene er det kort vei til bussholdeplass med mange daglige avganger til bl.a. Miland, Tinn Austbygd og Notodden. Gausta ligger ca. 20 minutters kjøretur unna. Gaustaområdet er en av landets mest populære vinterdestinasjoner og har bl.a. skianlegg med mange varierte nedfarter i ulike lengder og vanskelighetsgrader.

Dette blir en sjelden mulighet til å sikre seg en ny og moderne leilighet i hjertet av Rjukan! Dersom du registrerer deg som interessent, vil vi holde deg orientert om videre fremdrift i prosjektet.

Selger og utvikler av prosjektet er Bjønnlandsveien 2 og 4 AS, med A til Å Entreprenør AS som totalentreprenør.

Boligene vil bli solgt som andelsleiligheter i et borettslag tilknyttet Rjukan og Tinn boligbyggelag, og det er Aktiv Eiendomsmegling som mstår bak salg av leilighetene.

Annonse på finn.no

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia