fbpx

Sommeren fortsetter i Tinn

Kyrre Dahl5. juni 20212min
tveitoparken2021
Tveitoparken juni 2021 - Foto: Kyrre Dahl

Liker du bading og grilling så er det bare å glede seg. Værvarselet for neste uke er en fryd for de som er glade i sommer. 

Delvis skyet oppholdsvær og over 20 grader må beskrives som en grei sommer i Norge. Vi har allerede opplevd en uke med slikt vær og nå fortsetter det enda en uke.

Det er mye som tyder på at det blir enda varmere noen dager, for temperaturvarselet på Yr går litt opp og ned. Den varmeste dagen ser ut til på bli torsdag med 24 grader på Rjukan. Det har en tendens til å bli enda varmere nede i dalen, men det er litt vanskelig å melde.

Neste helg er det mulig at det blir en tanke kjøligere, men vi snakker her om at max-temperaturen kommer til å stoppe på 18 grader, så ikke akkurat vinter heller. Da går også temperaturen på nattestid ned under 10 grader igjen.

Skydekket varierer men i all hovedsak er det snakk om delvis skyet oppholdsvær. Noen timer kan det altså være sol fra nesten skyfri himmel, andre kan det føles mer grått. Ikke helt unormalt sommervær.

Det kan komme litt regn både søndag og tirsdag, men det er snakk om små mengder, kanskje mer som en skur på ettermiddagen. Begge dager blir det også perioder med sol. Nok en gang ganske typisk sommervær.

Vinden ser ut til å være laber for det meste, men mot neste helg kan det muligens bli litt mer vind og den vil trolig kommer fra vest.

Alt i alt blir det mange fine dager, men neste helg kan det se ut som det kommer et væromslag. Husk at langtidsvarselet er mer usikkert jo lenger fram man melder.

Kyrre Dahl

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia