fbpx

Gausta storsatser for sommeren

Radio Rjukan3. juni 20213min
Gausta_Guidede_turer_MikaAberra
Foto: Mika Aberra

Gausta satser mer enn noensinne på årets sommersesong, som en naturlig del av satsingen på å få Gausta og rjukan som et helårlig reisemål.
Ny 9-hulls frisbeegolfbane. Ny balansebane for sykkel og ny
satsning på guidede turer for store og små. Sommeren 2021 kommer
det til å finnes mange anledninger for turister og gjester til å være
noen ekstra dager på Gausta.

På Gausta og i området rundt Rjukan finnes det mange eventyr å oppleve, med stor variasjon på opplevelser som passer turister og besøkende i alle aldre. Hvert år vandrer 100 000 personer opp til Gaustatoppen for en uforglemmelig opplevelse.
– Nå vil vi gi flere muligheten til å oppdage hele Gausta ved å tilby et bredere utvalg av opplevelser og aktiviteter. Med dette ønsker vi å vise at det er mye mer å ta seg til på Gausta enn kun Gaustatoppen, sier John Kristian Stubban, daglig leder på Gaustablikk

Han er sikker på at dette kan inspirere til å booke en ekstra natt eller to for å rekke og oppleve mer under oppholdet.
En annen voksende sport med en stor og bred målgruppe er discgolf (frisbeegolf). I sommer anlegges en morsom og utfordrende bane i området rundt Gaustablikk. Satsingen på sykkel fortsetter og Gaustas pumptrack får nå selskap av en ny og kul balansebane som passer våre yngre gjester.

– Gjennom å ha et bredt spekter av aktiviteter for alle aldre gir familier muligheten til å oppleve fine dager fulle av variasjon, sier Helen Merrifield og Björn Nordahl, ansvarlige for aktivitetene på Gausta.

I sommer blir det også premiere for guidede turer for hele familien på Gausta. Det blir også barneaktiviteter med aktivitetsleder som gir foreldrene litt egentid til å nyte velværebehandlinger, flytende badstue, eller ta en SUP-tur.
– Hver uke i hele sommer kommer vi også til å tilby guidede turer til Gaustas
omkringliggende topper, forteller Stubban.
All utleie av utstyr – sykler, SUP, kanoer, båter, minigolf og frisbee – kan leies fra Gausta Aktivitetsenter (Gausta Skiutleie). Alle er velkommen!

– Vi håper all satsingen på flere morsomme aktiviteter gjør at flere besøkende tar sjansen på å bli en ekstra natt eller to. Og vi håper også at alle hytteeiere og lokalbefolkningen også kjenner seg velkommen til å ta del i våre aktiviteter, sier John Kristian på Gaustablikk
Høyfjellshotell.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia