fbpx

Rjukan Asia-mat åpner lørdag

Radio Rjukan17. februar 20163min
glassmagasinet2_f07f

Nå foregår innspurten med å gjøre den nye asiamat-butikken ferdig bak gråpapiret i de store vinduene ut mot Sam Eydesgate, i det som er de tidligere lokalene til det tradisjonsrike Rjukan Glassmagasin.

– Vi har satt lørdag klokka12, så folk rekker å våkne, og har lyst på litt kaffe og kake. Det blir mye jobb de neste dagene for å bli ferdig. Akkurat bnå holder vi på med å montere varmepumpe og inventar, men vi tror vi skal rekke det, sier Marian Mohamadi, som leder Rjukans nye butikk, og som utvider butikkfloraen med noe som mangler. Det er endel år siden sist det var en alternativ matvarebutikk på Rjukan.

– Det blir spennende å få folk på besøk i butikken, og jeg hgåpoper vi treffer bra med vareutvalget, sier Mohamadi, som ikke vil røpe så mye om hva vareutvalget er, men lover at utvalget er stort.
– Folk får komme å se, og så er vi åpne for å lytte. Vi gleder oss uansett til åpningen. Velkommen til alle for å se og handle når vi åpner Rjukan asia-mat på lørdag – husk det er klokken 12, sier Mohamadi. 

Dermed blir det liv i vinduerne igjen i de tidligere lokalene til  Rjukan Glassmagasin. Ved siden av blir det snart innflytting også for bruktbutikken Plaster. Plaster åpner i nye lokaler 1. mars, og er i Storgata fram til da.

""

– Rjukan mangler en Asia-mabutikk, og Rjukan er en turistby, og en pouplær by hele året, og da er slikt viktig. Rjukan trenger dettte, og jeg tror det er en del her som ser fram til å få et annet mattilbud. I tillegg er det mange kunder kommer gjennom Rjukan hele tiden, og som har ønske om det, sier Mohamadi, og forteller at de har gått med planene allerede i 4-5 år.
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia