fbpx

Nye Olsenbanden klar for Rjukan kino

Radio Rjukan1. september 20222min
olsenbanden2

Fredag er det premiere på filmen mange tror vil være en mulig topper når kinostatistikken skal gjøres opp for 2022 – «Olsenbanen – siste skrik».

Denne gangen er det Anders Baasmo som går inn i rollen som Egon Olsen, tidligere fotballstjerne John Carew inn i rollen som Benny (Fransen) og Elias Holmen Sørensen spiller Kjell (Jensen). Denne trioen skal altså gjøre det umulige, gjenopplive norsk humorfilms klassiske trio i regi av Hallvar Bræin, mannen bak regien i Børning-konseptet.

Børning-filmene er på mange måter dagens Olsenbanden-franchise. Gjennomgående figurer som er på tur med bil. Det må noen ha sagt til Bræin, som da altså gyver løs på det som er norsk films største seriesuksess på kino.

Og lykkes det for Bræin og hans gjeng, kan det garantert bli mer.

– Jeg er sikker på at det er mange som gleder seg til å se en ny versjon av Olsenbanden, og den har fått seks års aldergrense, så det betyr at de fleste kan se den, så vi gjør klar for storinnrykk på Verdensteateret, sier Jenbergsen, som har satt opp fem forestillinger første uka.

Det nye Olsenbanden-universet inneholder også andre kjente skuespillere i mindre roller, som Otto Jespersen, Vidar Magnussen, Lisa Tønne og Charlotte Frogner, sistnevnte som ‘a Valborg.

Plotet er at Munch-maleriet «Skrik» skal stjeles, all tre versjonene so. henger i det nye Munchmuseet. banden er plassert i nåtids-Oslo, 2022.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia