fbpx

Nå kan du vinne i Returkartonglotteriet med bare én kartong

Radio Rjukan24. april 20174min
returkartonglotteriet_en_097a

Nå kan de som bor aleine også enagsjere seg i Returkartonglotteriet. Nå kan du være med i trekningen av 10.000 kroner bare med én kartong. Nå er det altså ikke bare de som skyller, stapper og bretter til kuber som kan vinne penger. Også de som bare leverer én og én kartong kan vinne.
Men du må da huske å skrive teøefonnummer på kartongen, og navnet ditt, eller formålet.

Nå har nemlig Returkartonglotteriet endret spillereglene slik at det skal bli lettere for flere å vinne.

– Vi hatt de samme spillereglene siden starten i 1987, men ser nå at det ikke er så nødvendig å lage kubber som da vi startet opp, sier fagansvarlig for kommuner i Grønt Punkt Norge, Gunnar Moen, til Dinside.

""Inntil nå har du måttet skylle, stappe og brette flere kartonger til én kubbe, og skrive navn på denne kubben, for å kunne være med på kartonglotteriet. Moen forklarer at det nå har kommet mange automatiske sorteringsmaskiner som nå også kan sortere ut enkeltkartonger like lett som de sorterer ut kubber. Dermed er det ikke like viktig lenger, at kartongene leveres stablet sammen.

Nå kan du være med i trekningen av de minste premiene bare ved å skylle og brette én og én kartong. Og så må det leveres i papp- og papir-sorteringen.
– Men det er viktig at det skylles og brettes, slik at det ikke tar mer plass, påpeker Moen.
Har du skylt og brettet, og sortert dette i papp- og papiravfallet, er du automatisk med i trekningen, hvis du har skrevet navn og telefonnummer på kartongen.

Du kan delta med alle typer kartonger, alt fra juice- til melkekartonger, sjokoladepudding, små melkekartonger, sjokolademelkekartonger – og andre kartonger.

Leverer du enkeltkartonger, kan du være med i trekningen av 10.000 kroner.
For å være med i trekningen om de største premiene, på 100.000 kroner, må du fremdeles levere kubber.

– Det er trekning fire ganger i året, men vi vil ikke spekulere i når vinersjansene er størst, da vi ønsker at folk skal levere jevnt og trutt. Det er tilfeldigheter som gjør om man vinner eller ikke, sier Moen til Dinside.
– Kartongene blir trukket på 80 steder rundt i Norge, og så blir resultatene der sendt inn til oss, for en sentral datatrekning, forteller Moen. For å gjøre det rettferdig i forhold til innbyggertall, vektes det hvor mange de trekker på hvert sted, ut fra innbyggertall.

Er det gode vinnersjanser? Er det mange som kniver om premiene?

– De sliter litt med å finne kartonger med navn og nummer når de er ute og trekker, så vi ønsker helt klart at flere blir med på det – men det viktigste er jo at folk leverer til resirkulering, sier Moen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia