fbpx

– Kom på Takk og Pris 8. desember!

Radio Rjukan4. november 20222min
marit kvitne

Det er bare dager igjen for årets store kommunale prisutdeling Takk og Pris 2022, og på kulturkontoret har de jobbet med å forberede det som er blitt en stor årlig begivenhet rundt det som er Frivillighetens Dag. For hele kulturkontoret er involvert når det inviteres til fest!

– Vi håper på full sal når vi arrangerer Takk og Pris, og det er åpent for alle. Billettene er lagt ut på rjukankino.no. Rull ned forbi kinoforestillingen, så finner du det, sier kultursjef Marit Kvitne, og forteller hva som skal skje på denne kvelden.

– På Takk og Pris deler vi ut kommunes ærespriser, kulturprisen, frivillighetsprisen, dialektprisen og byggeskikksprisen. i tillegg deles kommunens etablererpris ut, og andre priser som skal bli tildelt. Vi har jo hatt Sam Eydes Idrettsfond som også skal deles ut i år, og en helt ny pris som skal deles ut i år, Norsk kulturarvs Olavsrosa, men resten er hemmelig, sier Kvitne med et lurt smil.

I år vil de ikke engang ut med hvem som er nominert til prisene på forhånd, men holder på hemmelighetene.

– Vi liker jo å lage litt hemmelighold. Og i flere av klassene er det flere nominert. Vi fikk inn hele 23 forslag til de fire kommunale prisene. Så vi synes det skal være litt overraskelsesmoment, sier Kvitne, som forteller at utvalget for Oppvekst, integrering og kultur har tatt sine avgjørelser etter mange svært gode nominasjoner.

– Men nå håper vi på en full kinosal. Alle som vil være med å hedre og ære dem, så bare fiks deg en billett. Nå er det ikke restriksjoner for pandemien, så folk må ta egne forholdsregler, men vi håper å fylle opp hele kinosalen torsdag 8. desember. Arrangementet begynner klokka 19, men kom en halvtime tidligere å få litt i glasset, inviterer Kvitne.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia