fbpx

Kleven på plass i ny Tinn-jobb

Radio Rjukan16. april 20212min
kleven

Etter at Håvard Kleven sluttet som salgssjef ved VisitRjukan tidligere i år, var vi flere som var bekymret for å miste «salgsfarten» på vei ut av Pandemien. Aldri har det ligget større muligheter foran oss, aldri har det vært viktigere å være klar, enn i månedene som ligger foran oss.

Etter å ha søkt ulike løsninger, har nå Gaustabanen AS og Gaustablikk Høyfjellshotell AS gått sammen som likeverdige partnere og leid inn Håvard Kleven som Salgssjef for Destinasjon Gausta.
Fra 1. april trer Håvard Kleven inn som Salgssjef for Destinasjon Gausta. Dette er en spennende stilling som alle tre parter gleder seg til å se resultatene av fremover. Kombinert med Salgssjef stillingen skal Håvard jobbe sammen med Olaf Tufte.
«Kombinasjonen av å få lov til å jobbe med Destinasjon Gausta og Olaf Tufte, er stort for en liten kar fra Årlifoss» sier Håvard Kleven.
«Vi gleder oss til å jobbe sammen med Håvard Kleven igjen og er klare for også å invitere med andre inn i denne spennende prosessen ved å løfte Destinasjon Gausta videre, skape magi og kunne vise frem de uendelige mulighetene som ligger på Gausta» sier Halvor Haukaas og John Kristian Stubban

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia