fbpx

Blackbird – om å ikke orke sykdommen

Radio Rjukan16. april 20211min
blackbird-movie-san-sebastian

Lily (Susan Sarandon) og Paul (Sam Neill) innkaller sine nærmeste til strandhuset for en siste samling etter at Lily bestemmer seg for å avslutte sin lange kamp med ALS.

Paret planlegger en kjærlig helg, men stemningen blir anstrengt når uløste problemer dukker opp mellom Lily og døtrene Jennifer (Kate Winslet) og Anna (Mia Wasikowska). Med på dette kollektive farvelet til mor er Lilys svigersønn (Rainn Wilson), hennes livslange venn (Lindsay Duncan) som også holder på noen hemmeligheter.

Roger Michell er mest kjent som regissøren av Notting Hill, men også kjente filmer som Changing Lanes (På kollisjonskurs), Venus, Morning Glory og The Mother.
Men nå er han ute med en stjernespekket gjenskapelse av den danske filmen «Stille hjerte» av Bille August.
Filmen handler om en mor som rammes av sykdom (ALS) og om hvordan det påvirker familiebånd, vennskap og livets små og store kruseduller. I hovedrollene som foreldrene møter vi Susan Sarandon og Sam Neill. Etter anmelderne å dømme er det et tett og velspilt familiedrama.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia