fbpx

Gausta Skisenter holder åpent, men stenger forsamlingssteder

Radio Rjukan12. mars 20205min
gaustarennet_03ed

I en melding lagt på Gausta.com informerer skisenteret om tiltakene:

"Kjære gjest,
Vi ønsker at alle skal føle seg trygge når de besøker oss på Gaustablikk Høyfjellshotell. Derfor har vi iverksatt noen ekstra tiltak for å ivareta trygge omgivelser for gjester og ansatte i våre arenaer. Det er per dags dato (12.03.20) ikke blitt påvist smittetilfelle av Covid-19 (coronaviruset) i Gausta-området eller i Tinn kommune.

Vi følger anbefalingene fra FHI og regjering og iverksetter tiltak fortløpende uten varsel for å sikre ytterligere fare for smitteoverføring. Denne siden blir oppdatert jevnlig. Ønsker du mer informasjon rundt Gausta Skisenter og Gausta området generelt, følg med her.

Dette er tiltak som innføres:
Generelt strengere rutiner på hygiene i alle lokaler
Stengt afterski (The Loft) f.o.m 12.03.20 og vil være stengt de neste 14 dagene.
Stengt velværeavdeling på hotellet
Begrenset restaurant og bar på hotellet
Begrenset konferanseavdeling på hotellet
Stengt Sam’s Power Station (Gausta Foodtruck)

Møter, kurs og konferanser
Etter anbefalinger fra FHI vil det ikke avholdes kurs, konferanser, samlinger eller kick-offs hos Gaustablikk Høyfjellshotell med grupper av mennesker på over 100 personer f.o.m 12.03.20 frem til FHI opphører anbefalingen.

Restauranter og servering
Restauranten på hotellet vil kun være åpen ved forhåndsbooking og ledig kapasitet. Det vil være generelt ekstra gode hygienerutiner med hyppig vask av alle kontaktflater. Oppfordring til grundig håndvask før man går inn i restauranten. Bestikk pakkes inn i servietter og deles ut etter behov. Ingen matvarer er tilgjengelig for selvplukk, men bestilles over disk (utvalget beholdes i stor grad). Vi gjør begrensninger på antall mennesker i lokalene samtidig ved å redusere sitteplasser og plassere bord lenger fra hverandre.
Baren på hotellet vil kun være åpen for hotellets gjester i perioden.

Gaustablikk velværeavdeling
Velværeavdelingen med svømmebasseng, badstuer, boblebad og flytende badstuer blir stengt f.o.m. 12.03.20 frem til FHI opphører anbefalingen. Det vil heller ikke være mulig å booke behandlinger (massasje og ansiktsbehandlinger) i denne perioden.

Gausta Skisenter
Gausta Skisenter vil holde alpinanlegget åpent på vanlig måte. Det er fantastiske forhold i bakkene.

Skipassutsalg og skiutleier
Generelt ekstra gode hygienerutiner med hyppig vask av alle kontaktflater.

Toaletter
Generelt ekstra gode hygienerutiner med hyppig vask av alle kontaktflater.

Ansatte
Jevnlig informasjon med påminnelser om gode hygienerutiner og oppfølging av iverksatte tiltak. God tilgang til hånd-desinfeksjon. Gode servicerutiner opprettholdes, men vi unngår håndhilsing. Engasjerte i å delta på «dugnaden» det er å hindre ytterligere smitteutsetting.

Kan jeg reise til Gausta?
Ja, det er masse snø og fine forhold for ski i fjellet, men følg med på denne siden og på Gausta.com for oppdatert informasjon vedr. tiltak mot smittespredning. Vi følger anbefalingene rundt smittevern fortløpende for å sikre våre gjesters og ansattes trygghet.

Med vennlig hilsen Gaustablikk Høyfjellshotell"

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia