fbpx

Freia og Hennig-Olsen har inngått samarbeid om å lage is

Radio Rjukan11. februar 20204min

Hennig Olsen Is og Mondelez, som eier merkevaren Freia, slår sammen magien fra sine to verdener i iskremfabrikken på Sørlandet. Norske iskrem- og sjokoladeelskere kan blant annet se fram til Freia Melkesjokolade som iskrem. Hennig-Olsen Is lanserer nå bøttevis av fyldig fløteis iblandet det aller beste fra Mondelez i form av sjokolade, karamell, sauser og kjeks. Den nye iskremserien er fylt med masse biter og sauser – og på toppen – en nyhet som løfter iskremopplevelsen til neste nivå.

– Vi setter vår stolthet i å levere kvalitetsiskrem fra Sørlandet, og i denne serien kommer en nyhet som løfter opplevelsen til et helt nytt nivå. På toppen ligger nemlig et «lokk» av Freia Melkesjokolade, Freia NonStop eller Oreo-biter, som man må grave seg gjennom for å komme ned til iskremgodsakene, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is. De nye dessertisboksene kommer i smakene Freia Melkesjokolade, Freia Japp, Freia Nonstop, Daim og Oreo.

""– Dessertisen er utviklet for deg som elsker smaken av masse gode biter og digg i iskremen, og som gjerne nyter den alene. Den kan til nød deles med andre. Perfekt for helgekos og når du vil unne deg litt ekstra, sier Paal Hennig-Olsen. I tillegg til de nye iskremene i bøtte, kommer Freia Melkesjokolade som pinneis og i multipack.
– Endelig kommer Norges største og mest populære sjokolade som iskrem fra Hennig-Olsen Is! Vi er glade for å bringe Freia ned til Sørlandet. Etter å ha samarbeidet i over 30 år er dette uten tvil vår største lansering sammen. Vi tror dette blir en bestselger over hele landet, sier Paal Hennig-Olsen.
Hennig-Olsen Is lanserer de nye iskremvariantene i uke 8. Isen finner du hos Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris.

 

Om Hennig-Olsen Is
Hennig-Olsen Is har siden 1924 holdt håndverkstradisjonene i hevd, og er en av få gjenværende familiebedrifter i næringsmiddelindustrien. I dag produserer iskremfabrikken nesten 30 millioner liter iskrem og frosne desserter i året. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960, og har siden den gang vært under kontinuerlig utvikling med det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon. Hennig-Olsen Is har i dag ca. 250 årsverk og har i tillegg til hovedkontoret i Kristiansand regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia