fbpx

Bussene til Oslo er innstilt

Radio Rjukan18. mars 20204min

Det meldes nå om om kraftige kutt i rutetilbudet på kollektivtransporten som følge av korona-pandemien. Myndighetene opprettholder det lokale buss-tilbudet slik at de som må på jobb kan komme seg fram, men ekspressbuss som ikke får støtte fra myndighetene kutter drastisk eller forsvinner helt. 

 –  Vy kjører buss både for fylkeskommunene og på kommersiell basis. Busstilbudet til våre oppdragsgivere, som for eksempel Ruter og AtB, går stort sett som normalt, melder Vy

 – Våre ekspressbusser blir derimot sterkt påvirket. Fra 18. mars er flere ekspressbussruter midlertidig innstilt, og de fleste andre bussruter blir betydelig redusert. Følg med i reiseplanleggeren på vy.no og i Vy-appen for informasjon om busstilbudet, skriver Vy om tilbudet. 

Fra i dag, 18. mars er det ikke lenger mulig å finne noen avganger med Vy fra Notodden til Oslo. Skal du til Oslo må du nå ta tog, enten til Nordagutu eller Porsgrunn og bytte der. Vær oppmerksom på at det kan være et redusert togtilbud også. 

En siste mulighet er Haukeliekspressen, som fortsatt går, såvidt. Det er nå kun en avgang fra Telemark til Oslo daglig hver vei: 

Redusert tilbud på NW180 Haukeliekspressen

NW180 Haukeliekspressen vil kun de kommende dagene gå mellom Oslo og Åmot. Alle avganger mellom Oslo-Bergen/Haugesund er innstilt.

NW180 Haukeliekspressen kjører følgende avganger:
07:25 – Åmot–Oslo, mandag – fredag.
16:15 – Oslo–Åmot med videre forbindelse til Haukeli, Hovden og Bykle, mandag – fredag.

Redusert tilbud på NW182 Telemarkekspressen

NW182 Telemarkekspressen kjører nå følgende avganger:
05:10 – Seljord–Torp, mandag – fredag.
08:15 – Seljord–Torp, mandag – fredag.
10:40 – Torp–Seljord, mandag – fredag.
15:10 – Torp–Seljord, mandag – fredag.

Vy har gjort noe så sjeldent å be folk om å ikke reise hvis de ikke må: 

–  Vi ber deg om å ikke reise kollektivt dersom du ikke må.

Vi har også gjort flere tiltak om bord i togene og bussene våre for å redusere spredning av koronaviruset og har noen råd til deg som fortsatt må reise og som vi ber deg ta hensyn til.

Vi følger Helsemyndighetene sine råd og vi er opptatt av at disse følges av både våre medarbeidere og våre reisende, skriver Vy på sine nettsider. 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia