fbpx

Brødrene Hansen flytter gladelig for landlaksen

Radio Rjukan9. mars 20173min
brdrhansen-2_fc37

Det at verdens største landbaserte oppdrettsanlegg for laks skal ligge på Rjukan, går ikke ubemerket hen. Mottagelsen av prosjektet har vært bra, og ett selskap som har bidratt i positiv retning er transportselskapet Brdr. Hansen. D
eres industribygg står i veien for byggingen av landanlegget. Her har eierne på eget initiativ valgt å flytte bygget lenger inn i dalen for å rydde plass til laksen, skriver bransjebladet.

""Bygget til Br. Hansen står i dag i veien for byggingen av gigantanlegget til Salmafarms Rjukan. Nå flytter de det 800 meter for å gjøre plass.

– Vi har hatt god dialog med Salmafarms og vi stiller oss positive til å flytte industrihallen vår. Nå skal den flyttes omtrent 800 meter lenger nedover i dalen, forteller Bjørn Næss Hansen, som er majoritetsaksjonær i transportselskapet Brdr. Hansen, som er svært positiv til prosjektet, og han mener at dersom alt står og henger på dem, så skal det ryddes plass.

Selskapet Brødr. Hansen driver i dag tanktransport for Akzo Nobel og Praxair.
Men Bjørn Næss Hansen er ikke fremmed for at transport av laks, også kan bli et ekstra ben å stå på i fremtiden.
– Vi vil være interessert i alle de transportbehovene som denne bedriften kan tilby, men vi flytter ikke industrihallen for å få transportere fisk, understreker Hansen.

""– Vi har kjøpt oss en ny tomt, så vi tør å investere såpass for å kunne utvikle oss videre. Nå håper vi for hele lokalsamfunnet at prosjektet blir en realitet, sier Hansen.

Videre forteller han at han rett og slett tar av seg hatten for disse gutta som har stått i denne prosessen så lenge.
– Det vitner om skikkelig engasjement, og ikke minst tro på det de selv ønsker å realisere, avslutter Hansen til ilaks.no

Hele saken hos iLaks.no

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia