fbpx

– Bli med på Tinn-konferanse om grønn omstilling

Radio Rjukan29. november 20212min
olav ulleren stor
?????????????????????????????????????????????????????????

Rjukan Næringsutvikling i samarbeid med Tinn Sparebank, ønsker å invitere til konferanse som markerer avslutningen av omstillingsprosjektet.
– Det ønsker vi å gjøre ved å peke på de store mulighetene Tinn har for å ta en betydelig rolle i den grønne omstillingen av norsk økonomi. Norge er nå rigget for det grønne skiftet, og omstilling av økonomien og arbeidslivet skal sikre at vekst skjer innenfor naturens tålegrenser, sier Olav Ulleren i Rjukan Næringsutvikling.
Han forteller at de har rigget i snekkerverkstedet i Næringsparken for konferansen.

– Hvilke muligheter ligger i den grønne omstillingen, hvordan kan vi sikre grønne arbeidsplasser og et konkurransedyktig næringsliv? Gjennom faglig bredde blant innledere og paneldeltakere vil vi legge til rette for tverrfaglige diskusjoner, kunnskapsutveksling, ny innsikt og engasjement, sier Ulleren.

– Vi planlegger for fysisk deltakelse på konferansen. Det vil også være mulig å følge konferansen digitalt. Alle får tilsendt lenke til strømming i forkant av konferansen, sier Ulleren

– Meld deg på konferansen ved å bruke denne påmeldingslenken og husk at påmeldingsfrist er tirsdag 30. november!

– Det er begrenset med plass, så her gjelder første mann til mølla prinsippet, og følg med på  http://www.rnu.no/ og få med deg nyheter om arrangementet og relevante nyhetssaker, sier Ulleren.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia