Tinn IL banket ubeseiret topplag på bortebane

Radio Rjukan19. mai 201713min
tinn-heddal-1_0fac

""Tinn IL i 7.divisjon er ikke så lette å bli kloke på, og sliter med skader. Det viser seg at Øivind Tangstad røyk en lårmuskel i siste hjemmekamp, da han ble båret av banen. (Se bildet til høyre.)
Det innebærer at det må omrokkeres i laget, og i går spilte f.eks. Petter Wendt Jonassen på sin tredje posisjon på fem kamper. Det kan imidlertid ha vært et godt valg. For Tinn-laget fungerte skikkelig igår, og førte kampen mot topplaget på Telemarks beste gressbane.

For Gvarv, som er tippet som et topplag denne sesongen, tapte sin første kamp for sesongen, deres første poengtap i år, og rauset ned fra en topplass på tabellen.
Tinn vant nemlig 2-1, etter å ha ledet med samme resultat ved pause på Gvarv Stadion, som visstnok nå skal gjøres om til kunstgressbane, selv om det
er Telemarks beste naturgressbane.
Helt avgjørende ble det at nyinnleid keeper Knut Aas reddet straffe i andre omgang. En håndballkeeper fikser det også på gress!

Det var Tommy Styrvold og Arve Iversen, som scoret Tinns mål i kampen, etter bare henholdsvis 15 og 20 minutter i første omgang.
Gvarv reduserte bare 5 minutter etter 0-2, men derfra og inn ble det en stillingskamp som Tinn IL vant.

Neste kamp for Tinn er hjemme, og da er det etter sigende endelig Atrå stadion som skal tas ibruk som hjemmebane, lørdag 27. mai klokka 15 mot Kviteseid.

Tabell 7. divisjon Avd. A.

Plass Lag Kamper Hjemme Borte Total Poeng
V   U   T    Mål         V   U   T     Mål        V   U   T     Mål          Diff
1 Folkets Klubb 2        5 4 0 0 27 – 5 1 0 0   6 – 3 5 0 0 33 – 8 25 15
2 Siljan 6 3 0 0 17 – 4 2 0 1 18 – 7 5 0 1 35 – 11 24 15
3 Gvarv 6 2 0 1 10 – 3 3 0 0 16 – 3 5 0 1 26 – 6 20 15
4 Fossum 1 6 3 0 1 18 – 10 1 0 1 10 – 3 4 0 2 28 – 13 15 12
5 Åmdal-Tokke 6 2 0 1 17 – 5 1 0 2   5 – 12 3 0 3 22 – 17   5   9
6 Kviteseid 5 2 0 0   8 – 2 1 0 2   6 – 9 3 0 2 14 – 11   3   9
7 Tinn 6 1 0 1   2 – 2 2 0 2   9 – 16 3 0 3 11 – 18  -7   9
8 Skarphedin 3 5 2 0 1 13 – 9 0 1 1   6 – 9 2 1 2 19 – 18   1   7