fbpx

Tidenes moteshow snart utsolgt

Radio Rjukan4. mars 20165min
moteshow-rj9_415c

""

De trenger knapt å annonsere, forretningene i øvre bydeler som står bak Rjukan Fashion Show. I år er det en god helg tidligere enn ifjor – lørdag 5. mars, og riggingen i Rjukanhuset har foregått i et par dager allerede.
Det er nok en gang lagt opp til et imponerende show, med store overraskelser, og det blir nok en festkveld for de involverte, og de heldige med billetter til showet, som er blitt en årlig tradisjon.

– Vi jobber på spreng for å få alt klart! Det er bare å glede seg, sier en litt hemmelighetsfull Benny Ofstad som står i spissen for arrangementet sammen med en bunke forretninger på Rjukan.

Rjukan Fashionshow har nemlig tenkt å toppe fjorårets begivenhet både på showsida og publikumsmessig. Årets begivenhet for de mote- og feststemte lover et show som ikke vil stå noe tilbake for årets jubileumshow.
For det er nemlig 10-årsjubileum for dette showet nå.
Og hele uka har det vært Moteuke, fra 29. februar til avslutningen med et pang lørdag.

Rjukan Fashionshw er både bursdag, julaften og nyttårsaften på en gang for både arrangørene med Benny Ofstad i spissen, og både mannequiner og ikke minst et feststemt publikum.

Og det er nærmest en selvfølge at Tommy Steine, Norges mest lokalkjære og feststemte komiker igjen er hyret inn som konfransier og showmaker. En bedre mann til å lage stemning og samtidig få til den lokale koloritten fins ikke, og dermed er det avgjort.

I år kommer partybandet Sin City til å sørge for det musikalske, og anlegget som er leid inn vil sørge for at det nok en gang blir en stor begivenhet.

– Det er nå ca 20 billetter igjen, og vi har leid inn ekstra stoler, slik at vi får en bedre løsning, og dermed plass til 50 flere. Det er dermed muligheter til å få med seg årets showe – hvis du er rask, sier Benny Ofstad.
– På fredag ser vi om vi kan få inn ennå flere, men det er viktig å ikk esomle nå, dersom du vil ha med året sshow, som ikke står noe tilbake for fjorårets, sier Ofstad.
Billetter er lagt ut til salg på Sport 1 Rjukan og hos frisør Benny Ofstad på både Rjukan og i atrå.

Bedriftene bak Rjukan Fasionshow er Fotograf Jacobsen, Blomsterbutikken på Det Glade hjørnet, Gullsmed Sando, Kinokaféen, Rjukan Synssenter Optometri, You & Me, Sport1 Rjukan og Frisør Benny Ofstad.

Fjorårets show ble trillet til terningkast seks fra Radio Rjukans anmelder.

Nedenunder kan du se videoer både fra 2015 og 2014.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia