fbpx

Stadiongarasjen revet – gir plass for større lagring

Radio Rjukan11. august 20173min
stadiongarasje-1_7554

Rjukan IL og Tinn kommune har gått sammen om å bedre lagringssituasjonen på stadion, og vil erstatte den gamle stadion-carporten, opprinnelig bygd av RIL Fotballgruppe for deres minibusser, med en ny og skikkelig garasje.

Lagringskapasiteten i stadionbygget er fullstendig sprengt. Så sprengt  at stavsprangstengene idag er lagret oppunder kjøkkentaket på stadionkjøkkenet (!).

""Etterhvert ble det klart at det ville være best å erstatte den gamle med en ny og tørr lagringsplass, som nå vil bli laget i løpet av høsten.
Den nye garasjen vil ha lages slik at den har direktetilgang inn på stadion for enkel henting og bortsetting av tungt utstyr.

Den gamle carporten hadde råttent tak og bunnsviller, og vil erstattes med en mer hensiktsmessig og praktisk dobbeltgarasje. 

Rjukan IL har i lengre tid jobbet med å bedre lagringsforholdene på Rjukan stadion. Aktiviteten i bygget har de siste 15 årene øket år for år, i tillegg til at flere mindre plasskrevende idretter har tatt i bruk stadion i mangel på halltid. Det har på kort sikt bedret situasjonen for hallidrettene, men det lager utfordringer også, og det er nå store plassproblemer i forhold til lagring av utstyr, ikke minst til gruppene langrenn og friidrett & triathlon som har hatt en kraftig økning i aktiviteten de siste årene, og som innebærer at det idag er friidrettsutstyr i mange rom i bygget og at maskiner og utstyr har vært uforsvarlig lagret i en lekkende carport.

I tillegg trengs det god og tørr lagringsplass til maskiner for klipping og løypepreparering.
Det er Rjukan IL og tinn kommune som sammen står for jobben, med noe hjelp av byggfag på Rjukan vgs.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia