fbpx

Sommeren tjuvstarter – Inviterer til sandvolleymoro fredag

Radio Rjukan16. mai 20174min
snadvolley2017-1_501f

Rjukan ILs volleyballgruppe slår et slag for bruken av sandbanen i sommer, og arrangere sesong-kickoff på fredag 26. mai fra klokka 16.30 og utover i superværet.
 
""– Da blir det et slags kickoff på Rjukanserien i Sandvolleyball. En uhøytidelig mosjonsserie, der det viktigste er å delta ofte og spille med flest mulig makkere! Bli med å ha det gøy. Sandvolley er for alle, og Rjukan Sandbane er alltid åpen for alle, sier Jan Erik Moen, ny leder i RIL Volleyball.

Han mener det faktisk er litt trist at det ikke er flere som bruker sandbanen, enn de som spiller volleyball til vanlig.

– Med Rjukan-serien håper vi at flere hiver seg med for mosjonens skyld! I Rjukanserien så er poenget at det spilles flest mulig kamper, gjerne med flere forskjellige makkere. Her samles det opp rankingpoeng som vil bli brukt når Rjukan mesterskapet arrangeres.
Så jo flere kamper man spiller, og med desto flere makkere, desto mer rankingpoeng får man, sier Moen.

Rankingpoenga vil gi premiering ved sesongslutt, men vil imidlertid også bli brukt som ranking i Rjukanmesterskapet i Sandvolley som planlegges gjenoppstarta i august.

Han var på Rjukan sandbane for å trene Jenter 19, og selv satser han faktisk mot OL sammen med Ruben Huby Pedersen.

Torsdag og fredag, og i hele helgas kommer vi til å være ekstra mye på banen, og vi håper at folk i alle aldre tar turen for å prøve seg. Sandvolley er først og fremst gøy.
Torsdag og fredag har det å få igang Rjukanserien i Sandvolleyball første pri, mens den første helga i juni, 3. og 4. juni, blir det samling og grilling blant annet med nytt long-net tilpassa de som er endel mindre også.
Det kommer til å bli satt opp der bane 3 er nå.

– Rjukan sandbane er alltid åpen, og det er baller på banen. Selv om det ser stengt ut er det bare å dra en slåe fra døra, så kommer du inn, sier Moen. Han veit at noen tror døra er låst. 
– Det har den aldri vært, men det er en hengelås på storporten rett ved siden, som noen tror låser anlegget. Der er alltid åpent, unntatt i vinterhalvåret, forteller Moen.
Døra holdes lukket for å unngå at katter og hunder bruker det som sandkasse og toalett.

""Arrangementsfakta:
Kickoff på Rjukanserien i sandvolleyball
En mosjonsserie for alle
Fredag 26. mai
Klokka 16.30-21.00
Gratis adgang

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia