fbpx

Skiensdamene revansjerte seg og påførte Rjukans første serietap

Radio Rjukan10. desember 20165min
damerrj-skienswballdes-16-4_29d6

""Rjukan hadde dagen da ingenting stemte i 1. omgang, og til tross for et godt og stort publikum valset Skiens Ball-damene rundt med Rjukan i 1.omgang. Det stod tilslutt 12-20 til bortelaget da pausesignalet lød.
Det var ikke dette publikum hadde kommet for å se av et ubeseiret rjukanlag.

I andre omgang startet det frisk. Rjukan var på, og hentet inn 4 mål, og først etter 6 minutter fikk Skiens Ball sin første i nota til 16-21. Men så stoppet det igjen. Rjukans forsvar første bare til straffekast, og så begynte det å bytte i andre enden også. Skiens Ball scoret 3, og gikk ifra igjen, før Rjukan våknet.

Bildet til høyre får stå som en illustrasjon på kampen. For Skiens Ball i staffesituasjon, der samtlige mål gikk inn, avgjorde kampen.
Men da var skien med på notene. Skiens Ball fikk ikke mindre enn 7 straffemål i andre omgang, og Vanessa Asdal hadde en vanskelig dag på jobb i rjukanmålet. Selv om Rjukan nærmet seg mot slutten, og satte inn sitt siste like før slutt, ble det sesongens første tap med 28-31 for rjukandamene.

Dermed sørget skiensdamene for å redde spenningen i serien. Rjukan kunne ledet med 8 poeng med seier, nå er det istedet 4 poeng, og Skiens Ball har én kamp til gode.