fbpx

RIL Alpin inviterer til begynnerkurs i alpint

Radio Rjukan4. januar 20185min
alpinisterkurs-2_174b

Det er full fart på nysnøen i Rjukan ILs alpingruppe, og nå i starten av 2018 inviterer de til gratis alpinkurs for de minste. RIL Alpingruppe legger til rette for at de som ikke har erfaring med alpine grener, kan få det på disse kursene. 

""Det er kurs for nybegynnere under 7 år, og oppstart av en egen frikjøringsgruppe for de som er eldre enn 10 år.
– Nyhet for i år er gratis tilbud for alle barn opp til 7 år, dette er inkludert heiskort, forteller leder i RIL Alpin Patricia Olsson. Hun er leder for en aktiv gruppe som storgleder seg over nysnø og starten på de de håper er en drømmesesong. 

– Vi utvider også tilbudet med en egen frikjøringsgruppe for barn som kan kjøre i hele anlegget, og er 10 år eller eldre.
Kurset startet 2. januar 2018 på Gaustablikk Skisenter, men det er fortsatt mulig å melde seg. Det vil gå tirsdager og torsdager i to timer fra klokka 18 for barn som er 7 år og yngre. Tilbudet er helt gratis.
– De kan låne skiutstyr gratis på Gaustablikk skisenter, og det innebærer gratis sesongkort på Gaustablikk. I tillegg er det jo gratis ski buss fra Rjukan til Gaustablikk, forteller Olsson.
For de som er over 7 år koster det 750 kroner og for 18 år og eldre koster det 1275, men da inkluderer det heiskort, kurs og Telenorkarusell året igjennom og Rjukanmesterskap.

RIL Alpint har ulike grupper med fargebetegnelser:

– Grønn gruppe er for de yngste og nybegynnere på ski. Kurset vil foregå i barnebakken med fokus på grunnleggende skiferdigheter. Det vil bli lagt opp til mye lek og moro. For denne gruppen ønsker vi at foreldre hjelper til etter avtale.

Blå gruppe er for de som har noe skiferdighet. Her vil treningen for det meste foregå i hotellbakken. Det vil være fokus på grunnleggende skiferdighet og svingteknikk. Det legges også her opp til mye lek på ski.

Rød gruppe er for de som ønsker mer utfordring og ønsker å lære mer svingteknikk og generelle skiferdigheter. Vi vil bruke de bakkene som er tilgjengelige, forteller Olsson.

– Vi starter også opp med frikjøring hver torsdag, og det er også en egen gruppe.
Målet er det sosiale for barn/ungdom og hvor de føler tilhørighet til et idrettslag. Vi vil også forsøke å få til aktiviteter i noen helger. Dette er et tilbud fra 10 år og oppover som må kunne røre seg fritt rundt i anlegget, sier Olsson.

Det er også en voksengruppe for alle voksne som ønsker å lære grunnleggende skiferdigheter på torsdager.

– Vi må ta værforbehold for gjennomføring av de enkelte kursdager. SMS vil bli sendt ved avlysninger og annen viktig informasjon, forteller Olsson, som ellers ber folk følge med på nettsida til Rjukan ILs alpiongruppe.

Linker:
Her finner dere info om alpinkurs
RIL Alpins nettside

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia