fbpx

Herrene vant, damene tapte

Radio Rjukan23. september 201710min
img_1560_21aa

Det ble en god hjemmestart på sesongen for Rjukans herrer i 4. divisjon lørdag, der Rjukans to hjemmedebutanter, Tord Slåke og Isak Langeland markerte seg allerede fra start. Slåke har spilt for Riska stod bak 2 mål. 16-årige Isak Langeland scoret fra sin kantposisjon til 3-0 etter 6 minutter, siden ble det to til.
Rjukan gikk kontrollert opp i 4-0, og slapp etter det aldri Sem nærmere enn tre mål, selv om Sem svarte til 1-4.

Nærmere kom de ikke, ikke minst takket være Jørn Langeland som allerede hadde begynt en god kamp i mål.
Bortelaget begynte å hale innpå midtveis i andre omgang, men det snudde igjen da Song-Phol Phim-In smart lurte inn 20-16 og Rjukan dro så sakte men sikkert ifra mot slutten av kampen, som endte komfortabelt 29-22.
Med det har Rjukan retta opp det seig 15-28 sesongstart-tapet borte mot Urædd, og er oppe midt på tabellen. Rjukan blir å regne med i år også, dersom noen skulle være i tvil.

Rjukans damer skulle følge opp hjemmestarten som ga 28-25 mot Larvik Turn, og hevne 22-23 tapet søndag mot Urædd, men Runar 2 var for sterke med sine 2. divisjonsspillere. Allerede fra start lå Rjukan etter, og da Kathe Angen ble kjørt ut av hallen på ambulanse-båre på 2-7.

Men Rjukan sleit tungt også i fortsettelsen ute på banen mot et tøft spillende Runar-forsvar som var over alt rundt rjukanspillerne. Rjukan lå under med hele åtte mål, 6-14 til pause.
I andre omgang skulle hellet ikke snu fra start. Ballen ville ikke i mål, og det gikk 17 minutter før Rjukan fikk hull på byllen. Da hadde Runar lagt på ni, til 6-23, før Rjukan plutselig fant seg selv igjen. Rjukan hentet seg inn til 12-25.