fbpx

Hederlig innsats mot topplaget

Radio Rjukan9. oktober 201620min
rj-storm2016-markiussc_ec40

""Rjukan var i førsteomgang helt på høyde med topplaget, men det var en sjansefattig, for ikke å si sjansefri førsteomgang, helt fram til kampens 43. minutt.
Da ble en stikkball fra sendt igjennom til Markus Herzeth Andersen, som bråsnudde og vendte vekket par forsvarere og satt ballen utagbart bak mål til høyre for keeper.
Rjukan ledet 1-0, og trener jan ustad ropte til gutta at "nå må vi fortsette å stå på, og gi innsats". Mulig det allkrede var for seint, for 25 sekunder etter av Storm hadde gjort avspark, satt ballen i nota bak Rjukans keeper for dagen, kaptein Tommy Styrvold, til 1-1.
To minutter seinere hadde Storm fikset 2-1, og kort tid etter var 1. omgng ferdig.

I andre omgang tok storm over matchen, og Rjukan kom ikke til med noen særlige sjanser. Det kunne fort vært mer større ledelse, men Tommy Styrvold gjorde jobben i mål, og hadde en glimrende og nesten utrolig dobbeltredning etter ""10 minutter, da storm virkelig var på.
Så brukte Rjukan fortsettelsen av kampen på å forsvare seg, og først etter en halvtime i andre omgang klarte Storm å score seg opp til 3-1 som også ble sluttresultatet.

Sesongens siste kamp går borte kommede lørdag mot Åmdal/Tokke. med seier der kan Rjukan klare å ta en tredjeplass på tabellen, men både Kviteseid/Høydalsmo og Skade 2 er á poeng med Rjukan før den siste serierunden.